Αναστασιάδης: "Κάποιοι θα μας βρίσουν..."

Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με Απόλλωνα και ΠΑΣ κρίθηκε ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από το Κύπελλο σύμφωνα με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως "θέλει προσπάθεια για να χάσεις το γκολ του Παπαδόπουλου".

Αναστασιάδης: "Κάποιοι θα μας βρίσουν..."
INTIME SPORTS

"Δεν πήγε τίποτα καλά στο Κύπελλο, από το πρώτο παιχνίδι στην διοργάνωση. Χάσαμε από την Καλαμαριά, δεν κερδίσαμε τα Γιάννινα στην Τούμπα, όπου χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Σήμερα αγωνιστήκαμε σε πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο, ήταν δύσκολο, έγιναν πολλά λάθη. Παρόλα αυτά είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο για να πάρουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε όμως γιατί έχει μείνει ένας στόχος που είναι το πρωτάθλημα και αυτό θα κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

"Τα σημάδια είναι ότι δεν ήθελε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο. Ήταν πολύ σημαδιακά τα παιχνίδια τα δικά μας. Τα δύο προηγούμενα ματς, με Απόλλωνα και ΠΑΣ, μας έδειξαν ότι δεν είμαστε για να προχωρήσουμε. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά πιστεύω ότι απ΄αυτό το παιχνίδι και απ' αυτό τον αποκλεισμό θα βγει κάτι θετικό. Εγώ πάντα βλέπω τα θετικά, κάποιοι άλλοι τα αρνητικά. Σήμερα κάποια παιδιά είχαν καλή απόδοση, κάποιοι άλλοι όχι. Μπορούμε από τους αγώνες Κυπέλλου να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα".

Για την απουσία του Κίτσιου αρκέστηκε να πει: "Είχαμε ένα θέμα με τον Κίτσιου, γι' αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε", ενώ κατέληξε μιλώντας για την ενδεκάδα που παρέταξε σήμερα: "Δεν νομίζω ότι είχαμε προβλήματα με αυτά τα παιδιά που χρησιμοποιήσαμε. Έχουμε, συν τοις άλλοις, ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο, το οποίο είναι πολύ οριακό και σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος και πρέπει να προετοιμαστούμε. Ήθελα να ξεκουραστούν και κάποια παιδιά, αυτή είναι επιλογή δική μου. Εκεί η κεφαλιά του Παπαδόπουλου δεν χάνεται, θέλει προσπάθεια για να χάσεις αυτό το γκολ. Κάποιοι θα μας βρίσουν, αλλά καλό κάνει και το βρίσιμο".

Mακ: "Τώρα κοιτάμε την κατάκτηση πρωταθλήματος"

Συγκεκριμένα είπε: "Θέλαμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο. Τώρα μετά την απώλεια και της Ευρώπης, έχει μείνει μόνο το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε άλλα παιχνίδια, πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το κατακτήσουμε. Σήμερα δεν έφταιξε κάτι συγκεκριμένο. Δεν μας βγήκε το παιχνίδι όπως θέλαμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Προσπαθήσαμε για τη νίκη αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε".

Παπαδόπουλος: "Εχασα ευκαιρία και έτσι δεν νικήσαμε"

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος παραδέχτηκε πως λόγω της ευκαιρίας που έχασε ο ίδιος, ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην Κέρκυρα. Συγκεκριμένα τόνισε: " Προσπαθήσαμε, δεν βάλαμε γκολ και χάθηκε η πρόκριση. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και μπορούμε να πούμε πως λόγω της δικιάς μου φάσης, δεν πήραμε την νίκη".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έριξε περισσότερο βάρος στο πρωτάθλημα: " Το ότι το έχουμε στο μυαλό μας, το έχουμε. Αλλά σήμερα θέλαμε να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο. Ξεκουραζόμαστε σήμερα και αύριο επικεντρωνόμαστε για το ματς με τον Αστέρα".

Διαβάστε ακόμη:

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK