Αναστασιάδης: "Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί"

Τον Ολυμπιακό έχρισε φαβορί για το ντέρμπι της Τετάρτης (3/12) στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μίτσελ.

Αναστασιάδης: "Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στο ματς με τον Ολυμπιακό: "Είναι πολύ δύσκολο ματς γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα. Εμείς έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς και κάποια παιδιά έχουν κόπωση λόγω του ότι είχαμε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να παίξουμε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Η ομάδα έδωσε πολλές δυνάμεις για να αλλάξει το αποτέλεσμα, δεν ήταν δηλαδή ένα εύκολο απόγευμα για εμάς. Όλα αυτά κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθειά μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι".

Για τον Ολυμπιακό: " Παίζουμε με μια ομάδα που πολλά χρόνια, από τότε που θυμάμαι, πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Αλίμονο στον καθένα που αρχίζει να πετάει στα σύννεφα. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί παίζει μέσα στην έδρα του, όπως και εμείς αν παίζαμε εδώ στην έδρα μας, θα ήμασταν το φαβορί για να κερδίσουμε. Αυτή την στιγμή φαβορί είναι ο Ολυμπιακός αλλά πρέπει κι εμείς να είμαστε όσο προετοιμασμένοι γίνεται και ό,τι πει η Παναγία. Δεν θα τρελαθούμε κιόλας..."

Για το που μπορεί να κριθεί το ντέρμπι: " Μη με ρωτάτε... Δεν ξέρω ποια παιδιά θα παίξουν ακόμη για να σας απαντήσω".

Για το ότι ο Μίτσελ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ίδιο και ποια η άποψή του για τον τεχνικό του Ολυμπιακού: "Δεν περίμενα να μιλήσω για τον Μίτσελ σήμερα. Όταν πριν 1,5 χρόνο περίπου είχε πρόβλημα ο Ολυμπιακός και έγραφαν οι εφημερίδες πως θα φύγει, είπα πως έχετε ένα πολύ καλό προπονητή, αφήστε τον να δουλέψει και μην βιαστείτε γιατί όντως είναι πολύ καλός προπονητής. Δεν χρειάζεται να πω εγώ τίποτα, τα αποτελέσματα λένε πόσο καλός προπονητής είναι και αυτά που έχει κάνει στον Ολυμπιακό από μόνα τους μιλάνε. Μιλάνε τα έργα, δεν μιλάει αυτός. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο".