ΡΕΣΙΤΑΛ Αναστασιάδη: "Μην τρελαθώ!"

"Είναι εύκολο να κυνηγήσεις έναν παίκτη με τέτοιο ήθος", τόνισε ο Αναστασιάδης αναφερόμενος στον Σαλπιγγίδη, ενώ όσον αφορά τη νίκη στο ντέρμπι επανέλαβε την ανάγκη τα μυαλά των παικτών του να μην πάρουν αέρα

ΡΕΣΙΤΑΛ Αναστασιάδη: "Μην τρελαθώ!"

Ο Αγγελος Αναστασιάδης στάθηκε, ακόμη, σε όσα ακούστηκαν για την απουσία του Τζαβέλλα από το ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμφάνιση στο "Γ. Καραϊσκάκης": "Συνέχεια σαν ομάδα ψάχναμε δικαιολογίες για να χάσουμε. Πλέον αυτές τις δικαιολογίες τις πετάξαμε, παρόλο που έγιναν κάποια πράγματα που δεν αξίζει να συζητηθούν. Χρειάστηκε τακτική, ψυχή, αλλά και ότι ξεχάσαμε τις δικαιολογίες. Αντιμετωπίσαμε τα πάντα χωρίς να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία".

Για το φόβο του ότι τα μυαλά των παικτών θα πάρουν αέρα: "Από την αρχή είπα ότι ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να πάει για το πρωτάθλημα, όπως αναγκασμένος είναι ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Σήμερα κάναμε μόνο ένα βήμα. Όχι το τελευταίο βήμα. Κάθε μέρα παρακαλάω την Παναγιά για να μην τρελαθώ. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Πρέπει την Κυριακή να πάμε στην Ξάνθη με τα προβλήματά μας. Τέλειωσε ο αγώνας με τον Ολυμπιακό και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι".

Για τις δυσκολίες που έχει η προετοιμασία ενός ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό: "Είναι πιο δύσκολο να τους πείσεις ότι κόντρα στην Ξάνθη πρέπει να είναι καλύτεροι οι παίκτες απ` ότι με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι ο πρωταθλητισμός. Αυτό προσπαθούμε να δουλέψουμε μέσα στα αποδυτήρια και έχουμε πολύ δουλειά ακόμη".

Για τον Σαλπιγγίδη: "Ο Σαλπιγγίδης από τότε με εμένα έχει κάνει πρωταθλητισμό. Έχει πάρει ευρωπαϊκό. Είναι εύκολο να κυνηγήσεις έναν τέτοιο παίκτη, με τέτοιο ήθος. Αλλά εμείς στην Ελλάδα τα δέντρα τα πετροβολάμε".

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Τζαβέλλα: "Ο Τζαβέλλας βγήκε αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι και ζήτησε άδεια για ψυχολογικούς λόγους να δει τον προσωπικό του γιατρό. Ο δικός του γιατρός δεν έκανε τίποτα, ο δικός μας γιατρός τα έκανε όλα. Εμείς έχουμε το καλύτερο ιατρικό τιμ, έρχονται παίκτες από άλλους συλλόγους να εξεταστούν. Ο Τζαβέλλας δεν ήταν έτοιμος και αν μας πει ότι είναι έτοιμος με την Ξάνθη θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ τον Τζαβέλλα τον καλύπτω, αλλά μένει ακάλυπτος ο γιατρός μας. Αυτός ο άνθρωπος που έκανε πενήντα χειρουργεία το μήνα, πλέον λόγω του ΠΑΟΚ κάνει πέντε. Χάνει χρόνο και χρήμα. Αυτόν τον άνθρωπο, τον γιατρό μας, πρέπει να τον ευχαριστούμε. Για τους συνεργάτες μου δεν μπορεί να πει κανείς κουβέντα. Εγώ έχω μαζί μου ότι καλύτερο υπάρχει".

Για τον Σκόνδρα: "Έχει όντως πρόβλημα, δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι ενόψει Ξάνθης".

Για τις προσθήκες που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να συνεχίσει τον πρωταθλητισμό: "Ο Ολυμπιακός έχει περίπου τα ίδια αγωνιστικά προβλήματα με εμάς, με συνεχόμενους αγώνες όπως και εμείς. Όταν έχεις τέτοιο αγωνιστικό πρόγραμμα είναι προτιμότερο τα δύσκολα μας να τα έχεις εκτός έδρας. Εμείς χάσαμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπως έχασε σήμερα ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε να χάσει τίποτα. Εμείς σήμερα δεν είχαμε να χάσουμε, ακόμη και αν παίρναμε μία ισοπαλία, άσχετα αν, τελικά, πήραμε το 100% αυτών που θέλουμε. Όπως θα είναι δύσκολο το παιχνίδι για εμάς στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό. Εγώ και οι παίκτες μου ευχόμαστε να προκριθεί ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Είμαστε μακριά από τους ανεγκέφαλους. Είμαστε με την ελληνική ομάδα, ούτε με Σουηδούς, ούτε με Αυστραλούς".

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2 (VIDEO)

Μουσλίμοβιτς: "Άντε γεια σας"

Η ΓΚΟΛΑΡΑ του Περέιρα (VIDEO)

Αποθέωση στο Μακεδονία

Αναστασιάδης: "Πετάξαμε τις δικαιολογίες"

Ο Στοχ και τα... "κορίτσια" του Ολυμπιακού!

Κώστας Κεφαλογιάννης: Έτσι ήθελε ο Άγγελος

Νίκος Γιαννόπουλος: Υπάρχουν... Αγγελοι αλλά δεν φτάνουν για πρωτάθλημα

Σταύρος Καραΐνδρος: Ο Αναστασιάδης, οι φωτοβολίδες και ο Αρετόπουλος

Θέμης Καίσαρης: Είμαι ο ΠΑΟΚ του Άγγελου και (δεν) είμαι καλά

News 24/7

24MEDIA NETWORK