Αναστασιάδης σε ποδοσφαιριστές: "Μας τρέμουν, έρχονται χειρότερα"

Η διαιτησία ήταν και την Πέμπτη το κύριο θέμα συζητήσεων μεταξύ του προπονητή και των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Αναστασιάδης σε ποδοσφαιριστές: "Μας τρέμουν, έρχονται χειρότερα"

Τα παράπονα για τη διαιτησία του Μήτσιου προστέθηκαν στη μακριά λίστα, αλλά επειδή ο Άγγελος Αναστασιάδης γνωρίζει πως δεν υπάρχει χρόνος για ξόδεμα ενέργειας και συγκέντρωσης σε τέτοιου είδους θέματα, έδωσε εντολή για αλλαγή ρότας.

Εξ ου και η κοινή απόφαση που πάρθηκε είναι το δεύτερο ημίχρονο στη Μυτιλήνη να λειτουργήσει ως παράδειγμα για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο τρόπος, δηλαδή, που οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αλλά και ο Αναστασιάδης από τον πάγκο αντέδρασαν και μετέτρεψαν την οργή και τα νεύρα τους σε πάθος και πείσμα, στοιχεία που έφεραν έφεραν τη νίκη.

"Μην ασχολείστε με τους διαιτητές"

Στην ομιλία του μάλιστα ο προπονητής του "Δικεφάλου" χάραξε τη στρατηγική για το πώς πρέπει ν' αντιδρούν οι παίκτες του εν ώρα αγώνων. " Έρχονται χειρότερες διαιτησίες. Πρέπει να τις περιμένουμε και να συγκρατούμε τον εαυτό μας. Να μην ασχολούμαστε με το τι σφυρίζουν, αλλά μόνο με το να κάνουμε το παιχνίδι μας όσο εμπόδια κι αν υπάρχουν". Συνέχισε μάλιστα χωρίς καμία διάθεση λέγοντας πως " όσο είμαστε κοντά τους στη βαθμολογία, τόσο θα μας τρέμουν".

Συσπείρωση!

Απ' ό,τι φαίνεται η διαιτησία του Μήτσιου έκανε... καλό στον ΠΑΟΚ, αφού αφύπνισε άπαντες και έφερε ομαδικότητα και συσπείρωση, στοιχεία τα οποία έλειπαν τον τελευταίο διάστημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK