Αναστασιάδης: "Ξέρω τι φταίει, μόνο εγώ μπορώ να τ' αλλάξω"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος στο παιχνίδι με την Καλλονή ίσως παίζει το μέλλον του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, δήλωσε βέβαιος ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις ν' αντιστραφεί το κλίμα μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και δη το 3-0 από τον Αστέρα.

Αναστασιάδης: "Ξέρω τι φταίει, μόνο εγώ μπορώ να τ' αλλάξω"
INTIME SPORTS

Αρχικά ο προπονητής του Δικεφάλου σχολίασε: " Έχουμε τελειώσει τον πρώτο γύρο και είμαστε δύο πόντους από την κορυφή. Ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο με πολλά προβλήματα, κυρίως, όσον αφορά τα τελευταία αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το πιο πρόσφατο ματς που ήμασταν πολύ κακοί. Πιστεύω ότι από το παιχνίδι με την Καλλονή το κλίμα θα αλλάξει".

Ερωτηθείς για το αν τον προβληματίζει κάτι, αποκρίθηκε: " Τίποτα δεν με προβληματίζει. Είμαι ένα άνθρωπος που από το πιο άσχημο αποτέλεσμα ψάχνω να βρω θετικά. Βρήκαμε πολλά θετικά από το τελευταίο ματς, τα οποία πρεπει να τα βάλουμε στη ομάδα για να λειτουργήσουμε σωστά. Πιστεύω κάναμε λάθη, τα πληρώσαμε, αλλά, επίσης, πιστεύω ότι θα γυρίσει το κουμπί και από πάνω γιατί έκλεισε".

Τέλος υποστήριξε πως " είναι απλά τα πράγματα, αλλά θα τα πούμε στο τέλος, εάν και εφόσον αφήσει η Παναγιά να είμαστε στο τέλος. Εγώ δεν πετάω στα σύννεφα, ξέρω που βρίσκομαι, ξέρω τι φταίει και εγώ είμαι ο μόνος που μπορώ να τα αλλάξω. Με την βοήθεια της Παναγίας θα τα καταφέρω, εάν δεν γίνει σημαίνει ότι δεν μπορέσαμε να τα αλλάξουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK