Αναστασίου: "Δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα από τον αντίπαλο"

O Γιάννης Αναστασίου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Εργοτέλη.

Αναστασίου: "Δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα από τον αντίπαλο"
INTIME SPORTS

Ο Γάννης Αναστασίου δήλωσε πως φοβόταν πολύ το ματς κόντρα στον Εργοτέλη, αλλά έμεινε απόλυτα ικανοποιημενος από τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν οι παίκτες του στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, παίρνοντας μία εύκολη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Παίξαμε με μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά βαθμολογία και μάλιστα σε άδειο γήπεδο. Ήμουν προβληματισμένος πριν το παιχνίδι για το πώς θα εμφανιζόμασταν, όμως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Βάλαμε δυο γρήγορα γκολ, δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα από τον αντίπαλο.

Τώρα δίνουμε όλη την προσοχή μας στο ματς της Τετάρτης με τον Ατρόμητο. Πριν από αυτό το παιχνίδι το θεωρούσα πως ήταν πιο δύσκολο από τα δύο προηγούμενα ματς".

Σε ερώτηση για το ψυχολογικό σκέλος μετά την αφαίρεση των βαθμών είπε:

"Την Τρίτη θα γνωρίζουμε αν τελικώς θα μας αφαιρεθούν οι βαθμοί. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι δύσκολο πόσο μάλλον όταν ξέρεις ότι μπορεί να ισχύσει η τιμωρία. Επίσης παίζουμε και σε άδεια γήπεδα. Το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η ψυχολογική υποστήριξη είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά. Ευτυχώς έχουμε παίκτες με κατανόηση που αναγνωρίζουν τα προβλήματα. Είναι άριστοι επαγγελματίες και πολύ καλοί χαρακτήρες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ