Αναστασίου: "Να τα γράψετε αν σας επιτρέπουν οι διευθυντές ή οι αρχισυντάκτες"

Στην ωριμότητα και την υπομονή που έδειξε η ομάδα του στη νίκη επί της Καλλονής στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος αναφέρθηκε και στα πολλά φάουλ κατά του "τριφυλλιού". "Παίζουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο και ίσως δεν αρέσει", δήλωσε μεταξύ άλλων. Η "μπηχτή" στους δημοσιογράφους.

Αναστασίου: "Να τα γράψετε αν σας επιτρέπουν οι διευθυντές ή οι αρχισυντάκτες"
INTIME SPORTS

"Ήταν το έβδομο παιχνίδι μέσα σε 19 μέρες και το σημαντικό είναι ότι ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα που αμύνεται καλά και το έδειξε αυτό. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας γιατί δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Σε αυτά τα παιχνίδια όταν μπαίνει το εύκολο και γρήγορο γκολ θα αγχωθείς και ο αντίπαλος θα κάνει ό,τι πρέπει να σε εκνευρίσει. Δείξαμε ωριμότητα και υπομονή και καταφέραμε να πάρουμε τρεις πόντους κρατώντας το μηδέν για μία ακόμα φορά. Συνεχίζουμε για το παιχνίδι με την Ξάνθη στο Κύπελλο", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Ερωτηθείς για τα φάουλ που ήταν 20-13 υπέρ της Καλλονής απάντησε: "Ίσως πρέπει να τα γράψετε αν σας το επιτρέπουν οι διευθυντές ή αρχισυντάκτες. Δεν είναι φυσικό με 65% κατοχή μπάλας να κερδίζει ο αντίπαλος 25 φάουλ κι εμείς πέντε. Ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να μας χαριστεί κανείς. Παίζουμε τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο και ίσως δεν αρέσει. Καταντάει κουραστικό να λέμε το ίδιο πράγμα. Αν δεν ασχοληθείτε κι εσείς για να δείτε τι συνέβη σε πολλά παιχνίδια με τα φάουλ. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με ισορροπημένη κατοχή ήταν λίγο υπέρ μας τα φάουλ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK