Αναστασίου: "Είστε επαγγελματίες και στις διακοπές"

Την τελευταία συγκέντρωση τους στο "Γεώργιος Καλαφάτης" πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 19/5 οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, πριν αναχωρήσουν για τις διακοπές τους. Μοναδικοί απόντες ήταν οι Ντανιέλ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντενφελτ, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Κροατίας.

Αναστασίου: "Είστε επαγγελματίες και στις διακοπές"

Το πρόγραμμα δεν περιλάμβανε προπόνηση αλλά εργομετρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα συγκριθούν με εκείνα που θα προκύψουν από τις μετρήσεις τους στην έναρξη της προετοιμασίας.

Κατόπιν, ο Γιάννης Αναστασίου τους συγκέντρωσε και προχώρησε στις αναγκαίες συστάσεις εν όψει της άδειας που παραχώρησε στους παίκτες και τους έθεσε προ των επαγγελματικών ευθυνών τους.

"Σήμερα κλείνουμε μία επιτυχημένη σεζόν και μαζευτήκαμε εδώ για να αποχαιρετήσουμε. Πλέον είστε ελεύθεροι και έχετε μπροστά σας 40 ημέρες, προκειμένου να ξεκουραστείτε και να έρθετε φρέσκοι για την προετοιμασία μας. Θέλω να προσέξετε τη ζωή σας, να αποφύγετε τις υπερβολές και να μην αφήσετε τους εαυτούς σας. Να θυμάστε ότι είστε επαγγελματίες όλο το χρόνο. Να περάσετε καλά και θα είμαστε σε επαφή με όλους" ανέφερε ο Αναστασίου.

Κατόπιν, μίλησε στους παίκτες για λίγα λεπτά και ο Νίκος Νταμπίζας, ακολούθησαν τα καθιερωμένα πειράγματα και οι αποχαιρετισμοί και το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για τις 28 Ιουνίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK