Αναστασίου για Μίτσελ: "Ήταν ένας κύριος, να είναι τυχερός"

Την αποχώρηση του Μίτσελ από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιάννης Αναστασίου στο περιθώριο της συνέντευξής του για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Αναστασίου για Μίτσελ: "Ήταν ένας κύριος, να είναι τυχερός"

Οι δύο προπονητές είχαν αναπτύξει άριστες επαγγελματικές σχέσεις και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Ισπανό συνάδελφό του.

" Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δυστυχώς. Το ξέρουμε, αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Πιστεύω πως προσέφερε αρκετά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν ένας κύριος. του εύχομαι καλή συνέχεια εκεί που θα πάει και να είναι τυχερός", ανέφερε σχετικά.

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε επίσης για την πρώτη εμφάνιση του Σωτήρη Νίνη στο ματς κυπέλλου με τα Χανιά.

" Η παρουσία του Σωτήρη μετά από οκτώ μήνες ήταν αρκετά θετική. Όσο είχε δυνάμεις ήταν αυτός που έπρεπε και αυτός που πρέπει να είναι. Το ξέραμε από την αρχή ότι χρειάζεται κάποια παιχνίδια για να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Το σημαντικό είναι ότι προσπαθεί, έχει καταλάβει τι ευκαιρία τού παρουσιάζεται και νομίζω ότι αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, το μέλλον πάλι θα του ανήκει.

Σαν σύστημα έχουμε αλλάξει αρκετές φορές τρόπο παιχνιδιού και όταν έχεις κάποιον ποιοτικό παίκτη στην ομάδα σου, έχεις τη δυνατότητα να σχεδιάσεις διαφορετικά το παιχνίδι και παίξεις λίγο διαφορετικά και τα παιδιά έχουν ανταποκριθεί. Πλέον η προσθήκη ενός ποιοτικού παίκτη κάνει τη δουλειά κάποιων παιδιών πιο δύσκολη για το ποιοι θα παίξουν και ποιοι θα είναι στην αποστολή".

Τέλος ο προπονητής του Παναθηναϊκού έσπευσε να διώξει και τις αμφιβολίες γύρω από την παρουσία του Μάρκους Μπεργκ. " Έκανε προπόνηση, δεν είχε κάποια ενόχληση, είναι σε καλή κατάσταση και λογικά θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής. Μίλησα με τον παίκτη, ήξερε γιατί δεν έπαιξε και το πιο σημαντικό είναι να ξέρουν όλα τα παιδιά ότι τους εμπιστεύομαι. Πρέπει να σταματήσει λίγο αυτό το πράγμα, "γιατί παίζει ο Μπεργκ, γιατί δεν παίζει ο Μπεργκ και παίζει ο Καρέλης, γιατί δεν παίζει ο Κλωναρίδης και ο Ζέκα" και ούτω καθεξής. Σε μια ομάδα πάντα θα υπάρχουν πράγματα να σχολιάσεις και ν' αναφέρεις. Για μένα έχει σημασία πως οι παίκτες μου ξέρουν το γιατί παίζουν ή δεν παίζουν και αυτό είναι που μετράει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK