Αναστασίου: "Προκλητικός ο Περέιρα, το Όσκαρ στον Ζέκα"

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Γιάννης Αναστασίου, καταδίκασε τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι, αλλά σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, έχει μερίδιο ευθύνης και ο Βίτορ Περέιρα που προκάλεσε την κερκίδα. Αφού μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του, αποφάσισε να δώσει το... Όσκαρ στον Ζέκα.

Αναστασίου: "Προκλητικός ο Περέιρα, το Όσκαρ στον Ζέκα"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι:

"Είναι ωραία μετά από ένα ντέρμπι να μιλάς για ποδόσφαιρο. Θέλαμε κι εμείς και οι παίκτες του Ολυμπιακού να το κάνουν αυτό. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, είχαμε νευρικότητα και καθόλου καθαρό μυαλό. Κάπου υπήρχε η υπερβολική θέληση και δεν μπορούσαμε να απειλήσουμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι, δεν είχαμε πρόβλημα στην άμυνα, αλλά στην επίθεση υστερήσαμε.

Ηρεμώντας στην επανάληψη και ξέροντας πως θα μας βγουν περισσότερες ευκαιρίες και δεδομένης της καλή φυσικής κατάστασης που έχουμε, ξέραμε ότι θα γίνει κάποιο λάθος για να το εκμεταλλευτούμε. Το κάναμε αυτό στο έπακρον, σημειώσαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα. Ήταν άσχημο που δεχθήκαμε ένα τέρμα στο 96', ήμασταν καλύτερη ομάδα αγωνιστικά και ήταν δίκαιη η επικράτησή μας. Καταδικάζω σίγουρα αυτά που έγιναν από μερίδα κόσμου, αλλά γενικά δεν είναι εύκολο να ρίχνουμε ευθύνες. Υπήρξε μια σχετική πρόκληση απ' τον συνάδελφό μου πριν το παιχνίδι και νομίζω πως αυτό δεν μας τιμάει. Αν θέλουμε καλύτερο ποδόσφαιρο θα πρέπει να φερόμαστε καλύτερα.

Αυτό που έβγαινε όλη την εβδομάδα ήταν πως κρατούσα κλειστά χαρτιά. Εγώ ήξερα πώς θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά ήθελα την ομάδα να είναι ήρεμη. Γνώριζα πως σαν ομάδα αγωνιστικά είμαστε σε καλό επίπεδο και πως αν κάναμε αυτά που έπρεπε στο γήπεδο, θα είχαμε τον πρώτο λόγο. Όπως κι έγινε στο δεύτερο μέρος. Αντιλαμβάνονται την εμφάνιση στο πρώτο, όπου τα παιδιά είχαν την πίεση και την υπερβολική θέληση»

Όλα τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, αλλά όταν έχεις έναν αρχηγό που κάνει τόσα πράγματα στο γήπεδο και βοηθάει τόσο πολύ... Το Όσκαρ θα το έδινα σ' αυτόν, στον Ζέκα"!

Είμαστε διψασμένοι για να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Πάντα δίνουμε και την ψυχή μας. Βγάλαμε όλο το πάθος που θέλαμε, στον δεύτερο γύρο έχει βελτιωθεί πολύ η ομάδα μας και με την ποιότητα που διαθέτουμε είναι καθαρά θέμα ημέρας, συγκυριών για να κερδίζουμε τα ματς. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Το σημαντικό είναι να πιστεύουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε σε κάθε αναμέτρηση. Να διεκδικούμε τη νίκη".

Διαβάστε ακόμη:

Αναστασίου: "Ήμασταν πολύ καλύτεροι. Ντροπή για όλα αυτά"

News 24/7

24MEDIA NETWORK