Αναστασίου: "Σε κάθε ματς νίκη"

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη τους, ο Γιάννης Αναστασίου έριξε το σύνθημα και για άλλα τρίποντα στο άμεσο μέλλον./

Αναστασίου: "Σε κάθε ματς νίκη"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τόνισε: "Θέλαμε μετά τη διακοπή να αρχίσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα τη νίκη η διακοπή δεν μας βοήθησε καμία ομάδα. Μπήκαμε δυνατά ελέγξαμε το ματς και ειδικά σε όλο το ματς η εικόνα μας ήταν αυτή δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ χωρίς να υπάρχει λόγος στιγμή αδράνειας μετά κυριαρχήσαμε δεν είχαμε πρόβλημα αυτό που μετράει είναι η νίκη και συνεχίζουμε για το ματς της Πέμπτης στο Αγρίνιο.

Κάθε ματς για εμάς δεν είναι εύκολο. Από εκεί και πέρα, το Αγρίνιο είναι μία δύσκολη έδρα και δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο. Σε κάθε ματς θέλουμε τη νίκη. Μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο. Θα κάνουμε αυτό που μπορούμε καλύτερα και θα ψάξουμε τη νίκη.

Δεν θα έλεγα ότι έλειψε κάτι σήμερα. Το γεγονός ότι δεν σημείωσε ένα γκολ δεν σημαίνει κάτι. Ποδόσφαιρο παίζει και ο αντίπαλος. Δεν τους δώσαμε δικαίωμα μετά το 2-1 να μας απειλήσουμε. Σίγουρα, αυτά τα ματς όταν έχεις προοπτική να πετύχεις και άλλα γκολ πρέπει να το κάνεις. Ίσως δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Δεν ξέρω και αν τα οφσάιντ ήταν όλα. Τα θεωρώ υπερβολικά αλλά οι επόπτες ξέρουν καλύτερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK