Αναστασίου: "Συνάντηση με Αλαφούζο, Νταμπίζα"

Αφού μίλησε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Αναστασίου αποκάλυψε ότι την Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τους Γιάννη Αλαφούζο και Νίκο Νταμπίζα για τον προγραμματισμό του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Αναστασίου: "Συνάντηση με Αλαφούζο, Νταμπίζα"

"Μετά από μία δύσκολη διαδικασία και για τις δύο ομάδες εμείς ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Προτιμήσαμε νέα παιδιά αλλά η φιλοσοφία μας ήταν να κερδίσουμε. Χάσαμε ευκαιρίες και σε αυτό το επίπεδο δεν επιτρέπεται, ειδικά με την ποιότητα που έχουμε εμείς μπροστά. Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να σκοράρει και κέρδισε. Ήταν μια καλή χρονιά για την ομάδα μου αν αναλογιστεί κανείς πως ξεκινήσαμε και πως τελειώσαμε", είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν είπε: "Την Δευτέρα θα γίνει μία συνάντηση με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή και εκεί θα συζητηθούν κάποια πράγματα".

Αναφερόμενος στην απόφαση να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ τόνισε: "Γι' αυτό δεν αποφασίσαμε εμείς, νομίζω πως είναι εύκολο να πούμε αν είναι δίκαιο ή άδικο. Είναι άδικο βέβαια για τους παίκτες, η προσπάθεια τους πρέπει να κρίνεται μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, όλοι οι οπαδοί οφείλουν να σέβονται την ομάδα, αν σεβόμαστε την ομάδα που υποστηρίζουμε το ποδόσφαιρο θα δει καλύτερες ημέρες".

Ερωτηθείς εάν του φαίνεται φυσιολογικό να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από μία ομάδα στα πλέι οφ, ο Γιάννης Αναστασίου απάντησε: "Πολλά πράγματα δεν μου φαίνονται φυσιολογικά αλλά πρέπει να τα δεχτώ ή να πάρω το νόμο στα χέρια μου".

Όσον αφορά, τέλος, την έλλειψη ανταγωνισμού στο εφετινό πρωτάθλημα τόνισε: "Νομίζω ότι δεν μας τιμά σαν χώρα να έχει ξεκαθαρίσει ο πρωταθλητής από τον Νοέμβριο. Η κάθε ομάδα πρέπει να κοιτάξει πως θα γίνει καλύτερη και οι αρμόδιοι να κοιτάξουν να είναι υψηλός ο ανταγωνισμός. Εμείς θέλουμε την επόμενη χρονιά να είμαστε στους στόχους που θα θέσουμε στην αρχή της σεζόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK