Αναστασίου: "Μπορούμε να κάνουμε σερί νικών"

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι κόντρα στον Εργοτέλη και εξέφρασε την πεποίθηση ότι αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο μπορεί να δημιουργήσει σερί νικών στους επόμενους αγώνες.

Αναστασίου: "Μπορούμε να κάνουμε σερί νικών"

"Ήμασταν πειθαρχημένοι, σοβαροί και αποτελεσματικοί. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια συγκέντρωση μπροστά στην εστία, θα δούμε και στη συνέχεια μεγάλα σκορ από την ομάδα μας. Είχαμε φάσεις στα προηγούμενα ματς, δεν τις τελειώναμε όπως θα έπρεπε. Είμαστε μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στα τελειώματα", είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Εργοτέλη στη Nova.

Όσον αφορά τη διαφορά με προηγούμενα παιχνίδια τόνισε: "Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Οι ίδιοι παίκτες είναι... Τα παιδιά βλέπουν τη διαφορά όταν είναι συγκεντρωμένοι. Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης".

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό δήλωσε: "Κάθε παιχνίδι κρύβει παγίδες όταν δεν είσαι σοβαρός. Για εμάς θα είναι σημαντικό να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες και μπορούμε".

Τέλος, για την επικείμενη επέκταση του συμβολαίου του επεσήμανε: " Όταν περάσει αυτός ο μήνας με τα συνεχόμενα παιχνίδια, θα καθίσουμε κάτω να το συζητήσουμε και νομίζω ότι θα είναι όλα ok".

News 24/7

24MEDIA NETWORK