Αναστάτωση με Χούλη

Αναστάτωση με Χούλη

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου

Υπάρχει τελικά πρόβλημα ή γίνεται πολύς ντόρος για το τίποτα στον Ηρακλή; Η ΕΕΑ είπε νέο όχι στο Δημήτρη Χούλη, κάτι που λίγο πολύ αναμενόταν. Η άρση του κωλύματος του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Ηρακλής γίνεται στις 5 Οκτωβρίου. Οι κυανόλευκοι προτίμησαν να καταθέσουν νέα αίτηση ανάκλησης της αρχικής απόφασης πριν από τις 5 Οκτωβρίου με αποτέλεσμα να εισπράξουν νέα αρνητική απάντηση.

«Προχωράω. Ο Ηρακλής με ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα. Κοιτάμε το καλύτερο για τον Ηρακλή με όσες δυνάμεις έχουμε. Ίσως να ήταν λάθος ότι καταθέσαμε νωρίτερα την αίτηση, αλλά δεν θα εγκαταλείψουμε. Αύριο θα τακτοποιήσουμε και τη ρύθμιση με την εφορία. Θα καταθέσουμε νέα αίτηση μετά τις 5 Οκτωβρίου. Το θέμα του πόθεν έσχες πάντως δεν συζητήθηκε καθόλου.Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Σταματιάδης, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

«Την Πέμπτη θα πληρώσουμε για να σφραγιστούν τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ΕΕΑ λέει ότι η αναστολή λήγει στις 5 Οκτωβρίου. Άρα τότε θα λήξει και το πρόβλημα. Οι νομικοί μας είχαν την άποψη ότι η αναστολή είχε λήξει. Υπάρχει όμως και η άλλη άποψη. Θα μπορούσαμε ίσως και να περιμένουμε και να καταθέταμε αίτημα μετά τις 5 Οκτωβρίου. Τέθηκε σαν ερώτημα και το πόθεν έσχες. Είμαι σίγουρος ότι θα διευκρινιστεί και αυτό. Είναι δευτερεύον θέμα. Η διοίκηση υπάρχει και συνεχίζει για τον Ηρακλή. Δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς. Δεν σταματάει τίποτα. Όσο για τους χορηγούς συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις».

Αντιθέτως ο νομικός σύμβουλος του Δημήτρη Χούλη, ο Βασίλης Καπερνάνος, ήταν ποιο σκληρός στις δηλώσεις του. «Η πραγματικότητα είναι σκληρή. Ποιος θα πληρώσει την εφορία χωρίς να έχει τις μετοχές; Ο Χούλης έδωσε 380.000 ευρώ για το πιστοποιητικό, αλλά μετοχές δεν παίρνει. Βουτάνε τα λεφτά και μετά τίποτα. Αν πει ο Χούλης ‘γεια σας’ ποιος θα πληρώσει μετά; Δυσκολεύομαι να του πω να πληρώσει. Δεν καταλαβαίνω κανένα θνητό όταν έχω δίκιο. Θα μου το πληρώσουν πολύ. Δεν είναι απειλή, είναι προειδοποίηση. Η απειλή είναι για συγκεκριμένο πρόσωπο. Είμαστε σκληρά καρύδια. Παίρνουμε εντολές μόνο από τις ψυχές μας. Νόμιμα λειτουργούμε εμείς. Οι εφημερίδες της Θεσσαλονίκης έγραψαν ότι ο Καπερνάρος έχει νομικά δίκιο, αλλά ο Παπαλάκης κάνει ό,τι θέλει. Έχω ένα παράπονο. Δεν είχαμε βοήθεια από τους Θεσσαλονικείς. Μιλάω για ηθική συμπαράσταση».

Η θέση του Γ.Σ.

Υπομονή συνέστησε ο πρόεδρος του Γ.Σ. Νίκος Παναγόπουλος, αφού αυτό που προέχει είναι το καλό της ομάδας. «Είναι γεγονός ότι η προσπάθεια που έκανε ο κ. Χούλης ήταν ανεπιτυχής. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ούτε την τεκμηρίωση ούτε το σκεπτικό της απόφασης. Είναι σίγουρα μία εξέλιξη που μας δημιουργεί προβληματισμό. Μέχρι στιγμής η συμπεριφορά του απέναντι στις υποχρεώσεις που είχε αναλάβει ήταν συνεπής. Έχει καλύψει πολλές ανάγκες και έχει δημιουργήσει ένα πνεύμα αισιοδοξίας. Θα συναντηθούμε με τον κ. Χούλη και θα πάρουμε αποφάσεις που θα διασφαλίζουν το συμφέρον του Ηρακλή».

News 24/7

24MEDIA NETWORK