Αναστόπουλος: “Απαγορευόταν να μην κερδίσουμε σήμερα”
Ο Νίκος Αναστόπουλος υποστήριξε ότι από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει σε κανένα παιχνίδι, ενώ υπογράμμισε πως "απαγορευόταν να μην κερδίσουμε την Ξάνθη".
“Η νίκη ήταν σημαντική και λόγω απόδοσης, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα στο δεύτερο μέρος. Θέλαμε την ταχύτητα, την κίνηση χωρίς την μπάλα, την πίεση του αντιπάλου και με αυτόν τον τρόπο να βγάλουμε αιφνιδιασμούς. Βάλαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ στο 47′. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο γρήγορο”, είπε αρχικά ο τεχνικός του Πλατανιά.
Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας του: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξήχθη σε μία δύσκολη ώρα για ποδόσφαιρο. Οι φίλοι μας είναι λίγοι, αλλά δημιουργικοί, αγαπούν την ομάδα και σε κάθε ευκαιρία δείχνουν τη στήριξή τους”.
Για το μέλλον είπε: “Ακολουθεί την Τετάρτη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Αγρίνιο. Έχουμε επιλέξει 20 παίκτες που θα μπορέσουν να δώσουν βοήθειες και θα συνεχίσουμε με αυτό το σκεπτικό στο πρωτάθλημα”.
Ο Νίκος Αναστόπουλος, τέλος, προσέθεσε: “Εκ πείρας μπορώ να σας πω ότι το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι να δημιουργείς ευκαιρίες γιατί κάποια στιγμή θα έρθει το γκολ. Αν δεν δημιουργείς, δεν θα βάλεις. Εμείς σήμερα βέβαια με λιγότερες ευκαιρίες βάλαμε τρία γκολ. Σε κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητας έχεις άγχος. Δεν έπρεπε να χαθεί το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Όσες φορές και να ξαναπαίξουμε αυτό το ματς, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Σήμερα απαγορευόταν να μην κερδίσουμε και οι παίκτες το ήξεραν.
Από την άλλη το να παίζεις καλά δεν μου λέει τίποτα γιατί θέλουμε βαθμούς. Από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση είναι πολύτιμοι. Σε κανένα ματς, από την παρουσία μου κι έπειτα, δεν αξίζαμε να χάσουμε. Δεν το λέω εγώ, αλλά η εικόνα της ομάδας”.