Αναστόπουλος: "Από την Κυριακή ξεκινάει η εξόρμηση του ΟΦΗ"

Ο Νίκος Αναστόπουλος έστειλε το δικό του αισιόδοξο μήνυμα, τόνισε ότι ο κόσμος του ΟΦΗ θα βλέπει πάντα μια ομάδα που θα παλεύει μέχρι τέλους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεταγραφικό κομμάτι.

Αναστόπουλος: "Από την Κυριακή ξεκινάει η εξόρμηση του ΟΦΗ"

Οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου: "Θα έλεγα ότι είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα εκτός από τα γνωστά προβλήματα, τα οποία δεν έχει σημασία να τα αναφέρω. Ήμασταν κουρασμένοι και από το ματς της Πέμπτης. Σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα. Σε στιγμές αδράνειας δεχτήκαμε δύο γκολ και εκεί κάπου τελείωσε το παιχνίδι.

Είχαμε τις ευκαιρίες που αν μπορούσαμε να τις αξιοποιήσουμε θα μπαίναμε ξανά στο παιχνίδι, αλλά αυτό που μου άρεσε και άρεσε στον κόσμο, είναι ότι εκείνος θέλει να βλέπει μια ομάδα που να έχει διάθεση με νέα παιδιά. Τρία παιδιά που είναι γέννημα – θρέμμα του ΟΦΗ, έπαιξαν σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Το σημερινό παιχνίδι είναι οδηγός για το επόμενο παιχνίδι γιατί από την Κυριακή αρχίζει η εξόρμηση.

Όταν θα έχουμε τα εφόδια για να κάνουμε μεταγραφές, θα ενημερωθείτε από την διοίκηση για το πότε θα είμαστε έτοιμοι. Από εκεί και πέρα, με τον κύριο Μαχλά έχουμε κάποιες σκέψεις και θα δούμε την συνέχεια. Δεν θέλω να αναφερθώ σε αριθμό παικτών, θα έχουμε μια γενική ενίσχυση γιατί γνωρίζετε ότι οι μεταγραφές που μπορούμε να κάνουμε είναι περιορισμένες. Έχουμε μιλήσει με το Νίκο, είμαστε σε συνεργασία και γνωρίζετε πως ότι κινήσεις κάνουμε θα είναι μελετημένες και εκεί που πονάμε.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι από το 2010 που είμαι μέχρι τώρα, ότι τα προβλήματα ενώνουν την ομάδα. Τα ίδια προβλήματα υπήρχαν και στο παρελθόν, το 2010 όταν ήρθα στην ομάδα. Όταν εξασφαλίσαμε την άνοδο, πάλι υπήρχαν προβλήματα. Την επόμενη σεζόν δεν υπήρχε αδειοδότηση, η ομάδα σώθηκε από τον πρώτο γύρο. Λεφτά δεν έχουμε αλλά μέσα από την διαδικασία της ομάδας μπορείς να αναδειχθείς από αυτήν.

Αυτοί οι παίκτες που είχαν έρθει, ήταν προσεγμένες επιλογές και εκεί που πονάγαμε την συγκεκριμένη περίοδο. Σε κάθε παιχνίδι θα παλεύουμε για την εξόρμηση. Δεν επιλέγουμε παιχνίδι, πάγια αρχή μας είναι ότι σε κάθε παιχνίδι, όσοι είμαστε, θα δώσουμε και την ψυχή μας. Δεν έχουμε περιθώρια και επειδή δεν υπάρχει γυρισμός, αυτοί που θα μείνουμε και αυτοί που θα έρθουν, σκοπός μας θα είναι πως θα κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι. Πολύ δύσκολα θα παραδώσουμε τα όπλα. Δύσκολα μια ομάδα με την ιστορία του ΟΦΗ θα μπορέσει να καταθέσει εύκολα τα όπλα. Είδατε σήμερα, παίξαμε, είχαμε τρομερή διάθεση. Κλείνοντας θέλω να πούμε ένα μπράβο στα παιδιά, δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός. Τα προβλήματα είναι γνωστά παγκοσμίως".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ