Αναστόπουλος: "Έπρεπε να κερδίσουμε με δυο γκολ διαφορά"!

Ο Άρης έχασε 2-0 από την Καλλιθέα, όμως ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε πως οι κίτρινοι έπρεπε να κερδίσουν με δυο γκολ διαφορά! Τι είπε για τον Μπράνα Ίλιτς και τη χαμένη ευκαιρία του.

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÉÈÅÁ - ÁÑÇÓ
anastopoulos EUROKINISSI SPORTS

Σημαντική απώλεια για τον Άρη στην προσπάθεια για άνοδο στην Super League, αφού γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Καλλιθέα για την Stoiximan.gr Football League, χάρη σε δυο τέρματα του Ανδρέα Τσίπρα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε πως ο Άρης έπρεπε να είχε κερδίσει και μάλιστα με δυο τέρματα διαφορά:

"Ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να το κερδίσουμε με τουλάχιστον δυο γκολ διαφορά, καταλήξαμε να το χάσουμε. Η Καλλιθέα είναι μια πολύ καλή και νεανική ομάδα. Δοκιμάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο πολλά σχήματα, αλλά δεν καταφέραμε κάτι. Να ευχαριστήσουμε του φιλάθλους που ήρθαν να μας δουν, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε χαρά", είπε αρχικά και τόνισε για τον Ίλιτς:

"Η φάση του Ίλιτς ήταν καθοριστική. Χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον, γιατί όλοι τους είναι πολύ καλοί παίκτες. Μάλλον σήμερα δεν ήμασταν καλοί στο τελείωμα των φάσεων. Αυτό μας έλειπε σήμερα, να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK