Αναστόπουλος: "Οι μεταγραφές τελειώνουν στις 2 του Φλεβάρη"

Την παρουσία νέων προσώπων στο ματς με τον Ατρόμητο προανήγγειλε ο Νίκος Αναστόπουλος, με δηλώσεις του μετά από την πρόκριση του ΟΦΗ στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναστόπουλος: "Οι μεταγραφές τελειώνουν στις 2 του Φλεβάρη"

Οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου: "Όπως έχω τονίσει παλαιότερα το κύπελλο είναι ένας θεσμός που ο ΟΦΗ έχει ιστορία. Προκριθήκαμε με δυο νίκες, περνώντας στους "8". Από την άλλη πλευρά στην κατάσταση που βρισκόμαστε προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα, μπράβο για την πρόκριση και συνεχίζουμε.

Πλέον η προσοχή μας είναι στο πρωτάθλημα. Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα με τον "Μερέμπα" και από αύριο κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αφενός δεν έχουμε λύσεις και αφετέρου το κύπελλο δεν είναι βασικός στόχος αλλά δεν αδιαφορούμε λόγω της ιστορίας του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που έχει πάντα δυο στόχους.

Αύριο, μεθαύριο θα είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε τις μεταγραφές. Θα χρειαστούμε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Πιθανόν και να έχουμε νέα πρόσωπα με τον Ατρόμητο. Οι μεταγραφές τελειώνουν στις 2 του Φλεβάρη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK