Αναστόπουλος: "Οι νόμοι εφαρμόζονται μόνο όταν έχει προβλήματα ο ΟΦΗ"

Ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Βέροια, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την αντιμετώπιση του διαιτητή, Απόστολου Αμπάρκιολη, καθώς κι από την γενικότερη συμπεριφορά απέναντι στον ΟΦΗ.

Αναστόπουλος: "Οι νόμοι εφαρμόζονται μόνο όταν έχει προβλήματα ο ΟΦΗ"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, εξέφρασε τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του από τον διαιτητή Αμπάρκιολη, διαμαρτυρόμενος για τα δύο πέναλτι που πήρε η "Βασίλισσα του Βορρά". Τόνισε όμως πως η περιπέτεια του ΟΦΗ θα έχει αίσιο τέλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Έχουμε τα προβλήματά μας, τα οποία είναι γνωστά και δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο. Το παιχνίδι δεν αξίζει σε κριτική, με τα προβλήματά μας και τα πολύ εύκολα πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής, ο οποίος μας αντιμετώπισε ως νεοφώτιστη ομάδα. Σίγουρα έχουμε προβλήματα αλλά ο ΟΦΗ είναι μεγάλος σύλλογος και θα βγει από το αδιέξοδο. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να προχωρήσουμε παρακάτω. Συγχαρητήρια στη Βέροια που έχει κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Είναι θετικό ότι μια επαρχιακή ομάδα έχει τέτοια καλή πορεία".

Για τα εξωαγωνιστικά προβλήματα ανέφερε: "Ο ΟΦΗ δεν είπε ότι δεν πληρώνει. Όταν δεν έχεις λεφτά και κάνεις διακανονισμούς δεν σημαίνει ότι δεν θέλεις να πληρώσεις. Εγώ ξέρω ότι αυτή τη στιγμή έχουμε 20 βαθμούς. Αν για άλλους είναι 14 βαθμοί αυτό είναι άλλο πράγμα. Συνεχίζουμε να ελπίζουμε. Δυστυχώς οι νόμοι εφαρμόζονται μόνο όταν έχει προβλήματα ο ΟΦΗ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ