Αναστόπουλος: "Τα αλλάξαμε όλα σε τέσσερις μέρες"

Στον "Sport24 Radio 103.3" φιλοξενήθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος και μίλησε για την συγκλονιστική νίκη του ΟΦΗ επί της Κέρκυρας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό.

Αναστόπουλος: "Τα αλλάξαμε όλα σε τέσσερις μέρες"
INTIME SPORTS

Την κατάσταση στην οποία βρήκε τον ΟΦΗ περιέγραψε στον "Sport24 Radio 103.3" και τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη ο νέος τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Αναστόπουλος. '' Βρήκα απογοητευμένους ποδοσφαιριστές, είχαν αδειάσει. Οι φίλαθλοι στην ίδια κατάσταση. Είχαν αδειάσει όλοι. Το ηθικό των παιχτών ήταν πεσμένο. Ο προπονητής πρέπει να έρχεται στη θέση του ποδοσφαιριστή. Όλη αυτή την κατάσταση έπρεπε να την διορθώσουμε σε τέσσερις μέρες'' είπα αρχικά.

Συνέχισε λέγοντας: ' 'Να πατήσουμε ένα κουμπί για να πάρουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Κατορθώσαμε με τους ποδοσφαιριστές να το αφήσουμε όλο αυτό απ’ έξω. Στο δεύτερο ημίχρονο, βγάλαμε πάθος ψυχή και διάθεση. Παρότι βρεθήκαμε να χάνουμε 2-1 στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, γυρίσαμε το παιχνίδι'' είπε αρχικά για τη νικηφόρα αναμέτρηση με την Κέρκυρα...''.

Ο Αναστόπουλος εξήγησε: ' 'Από το 2010 που έχω έρθει στον ΟΦΗ ξέρω ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Δεν μου αρέσει να επικαλούμαι τα προβλήματα της ομάδας. Το 80% των ελληνικών ομάδων έχει προβλήματα. Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και με αυτό πρέπει να ζούμε. Μου αρέσει να παίζω με κόσμο και να έχω έδρα. Είμαστε τέτοια ομάδα που αν ξεπεράσουμε κάποια πράγματα θα πάμε καλά. Δεν έχω στόχο κάποιους βαθμούς. Αν δεν κερδίζαμε κάποιοι άνθρωποι που έχουν μπει μπροστά θα απογοητεύονταν κι αυτοί. Ο κόσμος πάλι το ίδιο. Οι ποδοσφαιριστές είχαν αδειάσει, δεν είχαν άλλα αποθέματα. Η ψυχολογική κούραση είναι πιο βαριά από την σωματική. Ο ΟΦΗ τους χρειάζεται όλους''.

Όσο για τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα, σχολίασε: ''Είναι δύσκολο να το χάσει ο Ολυμπιακός. Ακόμη και με τα προβλήματα που είχε κατάφερε να κλείσει πρώτος τον πρώτο γύρο. Ο ΠΑΟΚ έχει θέματα. Όποια ομάδα τον έπαιξε σωστά το κέρδισε εύκολα. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με άλλες προδιαγραφές κι άλλο μοντέλο. Εκτίμηση μου είναι ότι δεν είχε το βάθος. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίρνει τα Κύπελλα αι τα πρωταθλήματα, να πρωταγωνιστεί. Η Ξάνθη είχε τρομερά προβλήματα στις πρώτες αγωνιστικές και πλέον δείχνει να τα έχει ξεπεράσει. Στον Ατρόμητο η πορεία δεν είναι ανάλογη με την ομάδα και την προσπάθεια του κυρίου Σπανού και του κύριου Αγγελόπουλου''.

News 24/7

24MEDIA NETWORK