ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Προσέβαλαν τους νεκρούς της Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" (VIDEO)

Οι ύβρεις για τους νεκρούς δεν είναι καινούργιο πράγμα στο ποδόσφαιρο και δη στην Premier League, ωστόσο αυτό που συνέβη στο ντέρμπι του Μάντσεστερ με μερίδα οπαδών της Σίτι που βρέθηκαν στο "Ολντ Τράφορντ" ήταν τουλάχιστον αποκρουστικό.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Προσέβαλαν τους νεκρούς της Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" (VIDEO)

Ένα VIDEO που κυκλοφορεί στο YouTube δείχνει τους οπαδούς των πρωταθλητών Αγγλίας έξω από το γήπεδο του "αιώνιου" αντιπάλου να φωνάζουν εμετικά συνθήματα διακωμωδώντας τον θάνατο των 20 θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας του Μονάχου, η οποία "ξεκλήρησε" τη σπουδαία ομάδα των "μπέμπηδων".

"Ποιος πεθαίνει στον αεροδιάδρομο... Ποιος πεθαίνει στο χιόνι... Είναι ο Ματ Μπάσμπι και τα παιδιά", αναφέρει το σύνθημα για τους 8 ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα της 6 Φεβρουαρίου του 1958.

Το ίδιο σύνθημα φέρεται να ακούστηκε και εντός του γηπέδου της Γιουνάιτεντ, με συνέπεια να υπάρχουν αναφορές για εκδίωξη αρκετών φιλάθλων της Σίτι από την εξέδρα των φιλοξενουμένων, σε ένα παιχνίδι που βρήκε θριαμβευτές τους παίκτες του Λουίς φαν Χάαλ με 4-2.

Τα συνθήματα έξω από το "Ολντ Τράφορντ"

Διαβάστε ακόμη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 4-2 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK