ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή και… Χάβος

Μετά από πολλές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, ο Μάκης Χάβος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Βέροιας και εν τέλει θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στα δύσκολα μονοπάτια της Super League.

Ανατροπή και… Χάβος

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν “ναυαγήσει” σε πρώτη φάση, καθώς η ομάδα της Ημαθίας δεν είχε κάνει δεκτό το αίτημα του Έλληνα τεχνικού να προσληφθούν δύο άμεσοι συνεργάτες του.

Εν τέλει, αυτό το εμπόδιο ξεπεράστηκε αφού τόσο οι Στέφανος Αϊβαλιώτης, Μπάμπης Μιχαηλίδης όσο και γυμναστής Νίκος Καρύδας, θα ενταχθούν στο τεχνικό τιμ της “βασίλισσας “. Ο τελευταίος, βέβαια, πρέπει πρώτα να λύσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πλέον, μετά την συμφωνία με τον Μάκη Χάβο θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ για την νέα αγωνιστική περίοδο, ώστε να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK