Ανατροπή με Οφόε: δεν υπέγραψε στην Κρασνοντάρ!

"Ζωντανός" στην κούρσα της απόκτησης του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε φαίνεται ότι είναι ο Ολυμπιακός καθώς ο Βέλγος μέσος δεν υπέγραψε συμβόλαιο με την Κρασνοντάρ και επέστρεψε στην Πολωνία!

Club Brugge  player Vadis Odjidja-Ofoe reacts during the Europa League group J soccer match against  FK Partizan Belgrade, in Bruges, Belgium, Thursday Oct. 22, 2009. (AP Photo/Yves Logghe)
Club Brugge player Vadis Odjidja-Ofoe reacts during the Europa League group J soccer match against FK Partizan Belgrade, in Bruges, Belgium, Thursday Oct. 22, 2009. (AP Photo/Yves Logghe) AP

Όλα έδειχναν πως η Κρασνοντάρ θα ήταν μεγάλη νικήτρια στο άτυπο μπρα ντε φερ με τον Ολυμπιακό κάνοντας δικό της τον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, όμως ένα τιτίβισμα από τον Πολωνό δημοσιογράφο Mariusz Piekarski έρχεται να δώσει νέα διάσταση στο σήριαλ καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ο 28χρονος άσος δεν θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το ρωσικο σύλλογο.

Ποια ήταν τα δεδομένα μέχρι πρότινος; Ότι οι Ρώσοι προσέφεραν 3.5000.00 ευρώ στην Λέγκια, συν 2.000.0000 ευρώ μπόνους σε περίπτωση που πάρουν το εισιτηριο για το Champions League, ενώ και ο παίκτης ήταν ικανοποιημένος καθώς θα έπαιρνε πέντε φορές περισσότερα χρήματα σε σύγκριση με όσα έπαιρνε βάσει συμβολαίου από τους πρωταθλητές Πολωνίας.

Ανατροπή με Οφόε: δεν υπέγραψε στην Κρασνοντάρ!

Σύμφωνα όμως με τον Πολωνό δημοσιογράφο Mariusz Piekarski, το συμβόλαιο δεν υπογράφτηκε ποτέ από τον Οφόε ο οποιός έχει πάρει μάλιστα το δρόμο της επιστροφής για την Πολωνία!

Τα τελευταία δημοσιεύματα από τα πολωνικά ΜΜΕ αναφέρουν μάλιστα πως ο κορυφαίος παίκτης της Λέγκια την περασμένη σεζόν είναι αποφασισμένος να φύγει από την ομάδα του, με την Λέγκια από την πλευρά της να είναι ανοιχτή σε προτάσεις για να τον αφήσει να αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

TO ΤWEET ΤΟΥ MARIUSZ PIEKARSKI:

News 24/7

24MEDIA NETWORK