Ανατροπή με Τσάβι, παραμένει Μπαρτσελόνα η οποία δεν σταμάτησε λεπτό το δυνατό pressing

Ο Καταλανός αποφάσισε εν τέλει να συνεχίσει το έργο του και η διοίκηση είναι απόλυτα ευχαριστημένη.

FC Barcelona Xavi Hernandez waves to the crowd during his farewell event at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, June 3, 2015.  FC Barcelona midfielder Xavi Hernandez says he will leave the Catalan club after 17 trophy-laden seasons in which he set club records for appearances and titles won. The 35-year-old Xavi says he will cut his contract short by one year and leave after this season to go play for Qatari club Al-Sadd on a two-year contract. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπαρτσελόνα αναζητούσε καινούριο προπονητή μετά την απόφαση του Τσάβι να δηλώσει πως το τέλος της σεζόν θα τον βρει μακριά από τον καταλανικό σύλλογο. Λίγες στροφές όμως πριν την ολοκλήρωση της σεζόν εκείνος έκανε στροφή 180 μοιρών.

Η απόφαση του πάρθηκε έπειτα από συζητήσεις με τον πρόεδρο Λαπόρτα, αλλά και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Ντέκο. Η διοίκηση ήθελε πάρα πολύ την παραμονή του Ισπανού τεχνικού και για αυτό δεν έδωσε το πράσινο φως για κανένα προπονητή μέχρι και σήμερα παρά τις διαπραγματεύσεις.

Η ίδια η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες λέγοντας: "Δεν είχαμε ξεκινήσει ποτέ συνομιλίες για κανέναν άλλο προπονητή. Όλοι εμπιστευόμαστε τον Τσάβι και θα μείνει. Ο Τσάβι εμπιστεύεται το πρόγραμμά μας και είναι πολύ χαρούμενος, έχουμε όλοι μαζί τα ίδια συναισθήματα για το μέλλον της Μπαρτσελόνα".

"Πρέπει να κερδίσουμε τίτλους, όλοι το ξέρουμε αυτό. Εμπιστευόμαστε τον Τσάβι, είναι ένας πραγματικός άνθρωπος της Μπάρτσα και τώρα θα μείνει μαζί μας".

Από την στιγμή που δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο, ο μεταγραφικός σχεδιασμός και η διαχείριση του υπάρχοντος ρόστερ έχουν ήδη ξεκινήσει προκειμένου η φετινή δίχως τρόπαια σεζόν να μην επαναληφθεί.

Διαβάστε περισσότερα

Είναι απογοητευμένος στην Ρεάλ Μαδρίτης και θα ψάξει την έξοδο, ο Πέρεθ γνωρίζει πως να χειριστεί το θέμα

Το τέλος μίας εποχής, ο Ίκερ Μουνιαΐν αποχωρεί μετά από 15 χρόνια στην Μπιλμπάο

News 24/7

24MEDIA NETWORK