Ανατροπή σε 25 λεπτά και "σεφτέ" ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 3-1 του Πλατανιά στο γήπεδο των "Ζωσιμάδων" για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι.

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πλατανιάς "πάγωσε" την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα μόλις στο 7' όταν άνοιξε το σκορ με τον Γκζέλτσακ, όμως οι γηπεδούχοι χάρη στα γκολ των Κόντε, Τζημόπουλου και Χαλκιαδάκη από το 12' μέχρι το 39', δηλαδή σε κάτι παραπάνω από 25 λεπτά κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση και τελικά να φτάσουν στη νίκη με 3-1. Αυτή ήταν και η πρώτη φετινή νίκη του ΠΑΣ στην έδρα του.

Τα δύο ημίχρονα του παιχνιδιού ήταν σαν να έβλεπες... διαφορετικούς αγώνες. Το πρώτο είχε ρυθμό, γκολ, φάσεις, ταχύτητα, ενώ από την άλλη το δεύτερο είχε ένταση, μονομαχίες, κόκκινη κάρτα στον Ντικαμονά του Πλατανιά που άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες και γενικά δεν θα το θυμάται κανείς. Ο ΠΑΣ κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ του σκορ και δεν κινδύνεψε στην επανάληψη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης):Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Λίλα, Γαρουφαλιάς (65' Νικολιάς), Γιάκος (73' Μανθάτης), Χαλκιαδάκης (81' Σολτάνι), Κόντε.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος):Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά, Πριντέτα (70' Κοροβέσης), Βάντερσον, Ντεβέσα (80' Στόιτσεφ), Δημούτσος (73' Πατράλης), Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Ενσικουλού, Γκζέλτσακ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK