ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Ξανασμίγουν Τζαβέλλας - Ιβιτς!

Η εκατέρωθεν έλλειψη διάθεσης για μια συμβιβαστική φόρμουλα που θα οδηγούσε σε βελούδινο διαζύγιο και η... εξάντληση νομικών πατημάτων και της...άδειας του Γιώργου Τζαβέλλα, οδήγησε στην επιστροφή του στις προπονήσεις με την ομάδα. Μέχρι πότε θα ισχύσει, πως μπορούν να αλλάξουν πάλι τα δεδομένα.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Ξανασμίγουν Τζαβέλλας - Ιβιτς!
Τζαβέλλας-ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αφού.... "έφαγε" όλες τις ημέρες άδειας που είχε διαθέσιμες, από σήμερα επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ! Μέχρι κι από εργομετρικά πέρασε μαζί με τους συμπαίκτες του! Μόνο που αυτό δεν σημαίνει πως θα αποτελέσει ξανά ενεργό μέλος της ομάδας.

Εξηγούμεθα: η...ανατροπή στην υπόθεση Τζαβέλλα υπαγορεύτηκε από καθαρά νομικούς λόγους, από την πλευρά των “ασπρόμαυρων”. Με τον Βλάνταν Ίβιτς να καλείται - έστω και προσωρινά- να συνυπάρξει με τον 29χρονο αμυντικό, τον οποίο ουσιαστικά ο ίδιος εκδίωξε κακήν κακώς από την ομάδα.

Στο διάστημα αυτών των τεσσάρων εβδομάδων, στις οποίες ο Τζαβέλλας βρισκόταν εκτός προπονήσεων με επαναλαμβανόμενες κανονικές άδειες, δεν βρέθηκε μια συμβιβαστική λύση. Συγκεκριμένα, από την όποια επικοινωνία είχαν οι δυο πλευρές, διαφάνηκε πως ούτε ο 29χρονος διεθνής άσος, ούτε και ο ΠΑΟΚ, είχαν την διάθεση να κάνουν κάποια βήματα καλής θέλησης ώστε να βρεθεί η φόρμουλα εκείνη που θα τους οδηγούσε σε ένα...βελούδινο διαζύγιο.

Κατά συνέπεια ο Τζαβέλλας πλέον θα προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα μέχρι... νεωτέρας. Κι αυτό καθώς οι “ασπρόμαυροι” δεν έχουν κάποιο νομικό πάτημα για να τον αναγκάσουν να προπονείται με την Κ20 ή σε διαφορετικές ώρες από την υπόλοιπη ομάδα.

Όταν ο Τζαβέλλας είχε οδηγηθεί στην Κ20 το είχε κάνει ουσιαστικά αυτοβούλως ενώ όταν οι Τζιόλης, Σκόνδρας , Χατζηισαΐας ξεκίνησαν ατομικές προπονήσεις, το έκαναν αποδεχόμενοι το αίτημα του ΠΑΟΚ για... "αποχώρηση ή ατομική προπόνηση".

24MEDIA NETWORK