Αναβάλλεται το συλλαλητήριο του Παναθηναϊκού

Υπό τον φόβο... προβοκάτσιας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να αναβάλει το συλλαλητήριο έξω από τη Λεωφόρο που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη (25/11).

Αναβάλλεται το συλλαλητήριο του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός-φίλαθλοι INTIME SPORTS

Την Κυριακή (22/11), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πραγματοποίησε κάλεσμα προς τον κόσμο να πραγματοποιήσει ειρηνική διαδήλωση έξω από τη Λεωφόρο την προσεχή Τετάρτη (25/11) με αφορμή την αδυναμία της Πολιτείας να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα ανομίας.

Ένα 24ωρο αργότερα, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ της "πράσινης" ΠΑΕ την Δευτέρα (23/11) αποφασίστηκε να αναβληθεί το συλλαλητήριο υπό το φόβο προβοκάτσιας, αφού οι πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά των υπευθύνων του "τριφυλλιού" από την ΕΛ.ΑΣ έκαναν λόγο για μεγάλες πιθανότητες νέων επεισοδίων.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε: " Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε κατά τη σημερινή συνεδρίασή του την ημερομηνία σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ και των θυγατρικών της.

Επίσης λήφθηκε η απόφαση αναβολής του προγραμματισμένου για την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου συλλαλητηρίου. Το θέμα συζητήθηκε εκτάκτως κατόπιν σοβαρών πληροφοριών που μεταφέρθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. περί δράσεων οργανωμένης προβοκάτσιας. Υπό τον κίνδυνο να αμαυρωθεί η ειρηνική διαδήλωση και να δοθεί τροφή στους απανταχού πολέμιους του συλλόγου, ομοφώνως κρίθηκε σκόπιμο να μετατεθεί σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί εν ευθέτω χρόνω.

Στο διοικητικό συμβούλιο συζητήθηκε εκτενώς το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του αρμόδιου Υφυπουργού της κυβέρνησης στα θέματα του Αθλητισμού, κ. Κοντονή. Χθες διαβάσαμε στην ανακοίνωση του Υφυπουργού ότι η προσπάθεια πάταξης της βίας και της διαφθοράς στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι και θα παραμείνει συνεχής. Σήμερα ακούσαμε τον κ. Κοντονή να λέει σε συνέντευξή του ότι στο κρίσιμο δίωρο του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου συνομίλησε μεταξύ άλλων με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Δεν υπήρχε κανένας λόγος να αποδεχθεί ο Υφυπουργός κλήσεις από παράγοντες των ομάδων, τη στιγμή που μόνον ο διαιτητής αποφασίζει την τύχη του κάθε αγώνα, πολλώ δε μάλλον να συνομιλήσει με παράγοντα, ο οποίος ως κακουργηματικά διωκόμενος έχει τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Σε κάθε περίπτωση με τέτοιες ενέργειες γεννάται το ερώτημα πώς ακριβώς συμβάλλει ο Υφυπουργός στην προσπάθεια πάταξης της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΕΝΣΤΑΣΗ: Ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει να γίνει το ντέρμπι!

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Πώς συμβάλλει ο Υφυπουργός στην πάταξη διαφθοράς;"

Δ. Γιαννακόπουλος: "Όποιος τα έβαλε με τον ΠΑΟ ξέρετε τι έγινε"

Κοντονής: "Μίλησα με Μαρινάκη-Βρέντζο, όχι με Παναθηναϊκό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK