ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβλήθηκε η 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος

Δεν θα ξεκινήσει τελικά την Κυριακή (29/8) το Κύπελλο Ελλάδος, όπως αποφάσισε η ΕΠΟ, καθώς η Ομοσπονδία εξακολουθεί να περιμένει από τις περιφέρειες όλης της χώρας τα πιστοποιητικά καταλληλότητας των εδρών όλων των ομάδων, τα οποία δεν είχαν περισυλλεγεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της.

Αναβλήθηκε η 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος

Όπως είναι φυσικό, δεν πραγματοποιήθηκε ούτε και ο ορισμός των διαιτητών για τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Ακολουθεί η επιστολή που είχε αποστείλει η Ομοσπονδία στους προέδρους των ομάδων της Γ’ Εθνικής και είχε κοινοποιήσει σε όλους τους αρμόδιους φορείς (Super League, Ενωση Β’-Γ’ εθνικής Κατηγορίας, ΕΣΚΑΝ, ΟΠΑΠ και Conn-X που έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ 2010-2011):

“Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια αλληλογραφίας μας (πρωτ. ΕΠΟ 24103/18-82010), σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδος αδυνατεί να ορίσει τους αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ περιόδου 2010-2011, λόγω μη κατάθεσης στην ΕΠΟ των αδειών λειτουργίας των γηπέδων από την περιφέρεια, σύμφωνα με τη σχετική επιστολή από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε εφαρμογή του άρθου 56α, παρ. 8 του Ν. 2726/99 και σύμφωνα με το άρθρο 24 του Κανονισμού Γηπέδων και Ασφαλείας και Προστασίας Αγώνων της ΕΠΟ.

Αν δεν κατατεθούν εγκαίρως οι άδειες λειτουργίας των γηπέδων, οι αγώνες δεν θα διεξαχθούν με υπαιτιότητα των γηπεδούχων ομάδων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK