Αναβλήθηκε η παρουσίαση Μπουμπένκο

Η σημερινή προγραμματισμένη παρουσίαση του Γιόζεφ Μπουμπένκο από τον Πανιώνιο αναβλήθηκε για τις επόμενες μέρες καθώς ο Τσέχος τεχνικός δεν μπόρεσε να έρθει στην Αθήνα λόγω ενός προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.

Αναβλήθηκε η παρουσίαση Μπουμπένκο

Η σημερινή προγραμματισμένη παρουσίαση του Γιόζεφ Μπουμπένκο από τον Πανιώνιο αναβλήθηκε για τις επόμενες μέρες καθώς ο Τσέχος τεχνικός δεν μπόρεσε να έρθει στην Αθήνα λόγω ενός προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Ο Μπουμπένκο βέβαια όπως και τις προηγούμενες μέρες θα συνεχίσει να έχει συνεχή επαφή με τον βοηθό του προκειμένου να συνεχισθεί με τον καλύτερο τρόπο η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος έχει ως εξής: " Η προγραμματισμένη για σήμερα παρουσίαση του Γιόζεφ Μπουμπένκο αναβάλλεται προσωρινά, λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας του Σλοβάκου τεχνικού, που δεν του επιτρέπει να αφιχθεί εγκαίρως στην Αθήνα. Αμεσα θα υπάρξει ενημέρωση για την ακριβή ημέρα και ώρα πραγματοποίησης της επίσημης παρουσίασης του Γιόζεφ Μπουμπένκο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK