Αναβολή του τελικού! Ο Βασιλειάδης έπραξε το αυτονόητο

Μετά από απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη, ο τελικός του Κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό στάδιο αναβλήθηκε καθώς συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι ασφάλειας. Οι επόμενες κινήσεις

Αναβολή του τελικού! Ο Βασιλειάδης έπραξε το αυτονόητο
vasiliadis

Διαπιστώνοντας ότι τα προβλήματα του Πανθεσσαλικού σταδίου δεν μπορούν να λυθούν μέχρι το Σάββατο, ο Γιώργος Βασιλειάδης πήρε την ορθή απόφαση και όπως είχαν διαμορφωθεί οι συνθήκες, αναγκαία απόφαση, να αναβάλλει τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένος στις 6 Μαϊου.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε σύσκεψη μέχρι αργά το βράδυ με τους στενούς συνεργάτες του αλλά και συνεχείς τηλεφωνικές επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους (ομάδες, ΕΠΟ, Δήμος Βόλου), στάθμισε τα γεγονότα και αποφάσισε ότι δεν πρέπει να παρθεί το παραμικρό ρίσκο για τη σωματική ακεραιότητα των θεατών.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ δεν άφησε άλλα περιθώρια στον Υπουργό. Ακόμα και τα εισιτήρια που εξέδωσε δεν είχαν πάνω αριθμημένες θέσεις και σειρές με συνέπεια να μην μπορεί να εφαρμοστεί πρακτικά το μέτρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Χωρίς ηλεκτρονικό εισιτήριο, η ΕΛΑΣ δεν μπορούσε να δώσει τη δική της συγκατάθεση, οπότε το Υπουργείο, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια, προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση η οποία στο χρονικό σημείο που πάρθηκε αποτελούσε τη μοναδική λογική επιλογή.

Πρόκειται βέβαια για σκληρή απόφαση, που έρχεται 36 ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα, ωστόσο, σε τελική ανάλυση, είναι απόφαση που βάζει πάνω απ' όλα το δημόσιο συμφέρον και το ζήτημα της ασφάλειας.

Γ.Ν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK