Αναβλήθηκε το φιλικό

Προπόνηση αντί για φιλικό παιχνίδι περιελάμβανε το πρόγραμμα της Κυριακής για τους παίκτες του Εργοτέλη.

Αναβλήθηκε το φιλικό
Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Γιούχτα, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμη η αναβολή του αγώνα καθώς ο βοηθητικός χώρος του Παγκρητίου έχει υποστεί μεγάλη επιβάρυνση τις τελευταίες ημέρες από τις συνεχείς βροχές.

Η προπόνηση άρχισε στις 15:00. Το βράδυ της Κυριακής η διοίκηση θα παραθέσει γεύμα σε όλα τα μέλη της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη.

Γιαλούσης: "Ακόμα καλύτεροι στο δεύτερο γύρο"

Την πεποίθησή του ότι ο Eργοτέλης θα έχει ακόμα καλύτερη πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Λευτέρης Γιαλούσης.

Ο αμυντικός των Κρητικών μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα τους και σημείωσε: “ Το 2008 μας αφήνει ευχάριστα συναισθήματα. Καταφέραμε πέρσι να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και φέτος έχουμε πολύ καλή παρουσία στον πρώτο γύρο. Βέβαια, θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα περισσότερους από τους 19 βαθμούς που έχουμε ήδη συγκεντρώσει”.

Αναφερόμενος στον στόχο του Εργοτέλη για το νέο έτος, ο 23χρονος αμυντικός, τόνισε: "Θέλουμε στον δεύτερο γύρο να συγκεντρώσουμε τουλάχιστον άλλους τόσους βαθμούς και να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι προκειμένου να εξασφαλίσουμε από νωρίς την παραμονή μας και να κοιτάξουμε ακόμα ψηλότερα”.

Για τους προσωπικούς του στόχους: “ Με χαροποιεί ιδιαίτερα η συμμετοχή που είχα το 2008 στην ομάδα. Προσωπικά θέλω να καθιερωθώ στον Εργοτέλη, όπου είμαι πολύ χαρούμενος".

Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος της Super League: “Είναι πολύ ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο το έργο για όλους. Τόσο για εκείνους που κυνηγούν το πρωτάθλημα, όσο και για εκείνους που αναζητούν την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και την παραμονή”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK