Αναβολές λόγω κακοκαιρίας

O χιονιάς που επικράτησε σε όλη την Ελλάδα τις δύο προηγούμενες ημέρες έπληξε και τον αθλητισμό. Οι ξαφνικές αλπικές συνθήκες που παρουσίαστηκαν στο λεκανοπέδιο της Αττικής δεν επέτρεψαν ούτε την Παρασκευή την διεξαγωγή του προημιτελικού για το κύπελλο Ελλάδος. Αναβλήθηκε για την άλλη εβδομάδα η Α1 του μπάσκετ καθώς και οι περισσότερες αθλητικές δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου. Αντιδράσεις από την ΚΑΕ Αρης

Αναβολές λόγω κακοκαιρίας
Αδύνατη στάθηκε και την Παρασκευή η διεξαγωγή του προημιτελικού για το κύπελλο Ελλάδος, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ηρακλή. Η κακοκαιρία που επικρατεί στο λεκανοπέδιο της Αττικής είχαν μετατρέψει σε παγοδρόμιο το γήπεδο των Ανω Λιοσίων.
Το πρωί της Παρασκευής, ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Τσίκινης, παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων και της ΕΠΟ έκαναν αυτοψία στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά έκριναν πως είναι αδύνατο να διεξαχθεί ποδοσφαιρικό ματς με τέτοιες συνθήκες.

Πλέον η επιτροπή κυπέλλου θα συνεδριάσει την Δευτέρα ώστε να δώσει νέα ημερομηνία για την τέλεση του αγώνα. Παράλληλα, αναβλήθηκαν και όλες οι αναμετρήσεις της Δ' Εθνικής που ήταν προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο.

Εν τω μεταξύ, ο χιονιάς δεν χτύπησε μόνο το ποδόσφαιρο αφού αναβλήθηκε και το πρωτάθλημα της Α1 του μπάσκετ. Η ΕΣΑΚΕ ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τις ομάδες καθώς επίσης και με το αεροδρόμιο "Ε. Βενιζέλος". Από την στιγμή όμως που ο αερολιμένας έκλεισε, οι περισσότερες ΚΑΕ ζήτησαν την αναβολή που έγινε δεκτή. Αντιδράσεις από τον Αρη.


Οι αναβολές

Βόλεϊ: Α2 Ανδρών, Α2 γυναικών, Β' Ανδρών και ο 1ος και 2ος όμιλος της Γ' Ανδρών. Για την Κυριακή μετατέθηκαν όλα τα παιχνίδια της Α1.

Αρση Βαρών: Αναβλήθηκαν οι αγώνες της πρώτης ημέρας για το πρωτάθλημα Επίλεκτων της Αρσης Βαρών, που επρόκειτο να αρχίσει την Παρασκευή. Ετσι, όλα τα γκρουπ σε άνδρες και γυναίκες θα διεξαχθούν το Σάββατο (ώρα έναρξης 10.00), αν φυσικά ο καιρός το επιτρέψει.

Στίβος: Αναβλήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου Ε-Ν και Συνθέτων που ου επρόκειτο να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο της Παιανίας. Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ: "Από τον ΣΕΓΑΣ ανακοινώνεται ότι λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στις συγκοινωνίες από την χιονόπτωση, αναβάλλεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου Εφήβων – Νεανίδων και Συνθέτων Αγωνισμάτων που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 14-15 Φεβρουαρίου στο στάδιο της Παιανίας".

Πόλο: Αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις για την Α1 ανδρών ανάμεσα στον Εθνικό και την Χαλκίδα, τον Πανιώνιο και τον Ποσειδώνα Ιλισίων καθώς επίσης και αυτό ανάμεσα στη Χίο και τον Ηρακλή. Και οι τρεις θα διεξαχθούν την προσεχή Τετάρτη.

Γυμναστική: Αναβλήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Εφήβων και Γυναικών-Νεανίδων που επρόκειτο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο κλειστό της Πετρούπολης.

Χάντμπολ: Αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες σε όλες τις κατηγορίες, εκτός από το ματς της Α1 ανδρών ανάμεσα στον Φίλιππο Βέροιας και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς καθώς και το ματς της Α1 γυναικών ανάμεσα στον Μακεδονικό και τον Παναθλητικό.

Ιπποδρομίες: Αναβλήθηκαν όλες οι κούρσες που ήταν προγραμματισμένες για το Σάββατο. Μεταφέρθηκαν για την Κυριακή ενώ αν οι συνθήκες δεν το επιτρέψουν θα πάρουν αναβολή για την Κυριακή.


News 24/7

24MEDIA NETWORK