Αναβολή με αίτημα Νοτιά για τις 2/12
Νέα αναβολή αυτή τη φορά για τις 2 Δεκεμβρίου πήρε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης (15/11) μετά από αίτημα του Νίκου Νοτιά.
Δεύτερη αναβολή στη Γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ μεταφέρει το ενδιαφέρον για τις 2 Δεκεμβρίου ,όταν και-όπως όλα δείχνουν-θα δώσει το παρών και ο Νίκος Νοτιάς.
Ο μεγαλομέτοχος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ ζήτησε να αναβληθεί η ΓΣ και το αίτημα του έγινε αποδεκτό αφού επιθυμεί να είναι παρόν στην κρίσιμη συνέλευση που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το άμεσο μέλλον του Δικεφάλου.
Μάλιστα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει:
”Σήμερα, την 15/11/2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. συνεδρίασε η εξ αναβολής από την 01/11/2011 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Κατόπιν αιτήματος του μετόχου κ. Νίκου Νοτιά σύμφωνα με το άρθρο 39, παρ. 3 του Κ.Ν. 2190/1920, αποφασίστηκε η αναβολή λήψεως αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης αυτής σε συνεδρίαση των μετόχων στον ίδιο χώρο την 02 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 10:00 π.μ.”,