Αναβολή πήρε η προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας

Με μία ημέρα καθυστέρηση θα εκδικαστεί στο Ειρηνοδικείο η αίτηση έκπτωσης του ΔΣ της ΕΠΟ από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, η οποία αν γίνει δεκτή οδηγεί σε αλλαγή διοίκησης και αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη.

Αναβολή πήρε η προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας
INTIME SPORTS

Η προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας ήταν προγραμματισμένη να εξεταστεί τη Δευτέρα το πρωί, ωστόσο οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, καθώς και η ΕΠΟ ζήτησαν αναβολή λίγων ημερών. Οι δικηγόροι των τριών ΠΑΕ υποστήριξαν ότι δεν είχαν διαβάσει τη δικογραφία, ενώ οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας επικαλέστηκαν την καθυστέρηση ενός μάρτυρα από την επαρχία.

Τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρνήθηκαν να στηρίξουν την ΕΠΟ, μολονότι είναι από τις ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον δεδομένου ότι θα αγωνιστούν του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η πρόεδρος του Ειρηνοδικείο πρότεινε αναβολή για μία ή δύο ημέρες και εν τέλει η αίτηση να συζητηθεί την Τρίτη στις 13:00.

Θυμίζουμε ότι υπάρχει νέα απειλή Grexit στον ορίζοντα, καθώς σε περίπτωση που το Ειρηνοδικείο δεχθεί την αίτηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας, η ΕΠΟ τίθεται εκτός FIFA και ταυτόχρονα αποκλείονται οι ελληνικές ομάδες από τις διεθνείς διοργανώσεις!

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας έχει ήδη αποβληθεί από τους κόλπους της Ομοσπονδίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK