Αναβολή

Η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε και το ποδόσφαιρο και έτσι η προγραμματισμένη για την Πέμπτη αναμέτρηση ΑΕΚ-Ηρακλή για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος, αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης. Βάσει του ΚΑΠ οι δύο ομάδες υποχρεούνται να παρουσιαστούν ξανά στο γήπεδο, την Παρασκευή την ίδια ώρα (20:00), ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο αφού ο αγωνιστικός χώρος των Α.Λιοσίων είναι σε τραγική κατάσταση. Στα παιχνίδια της Τετάρτης, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας του Πατραϊκού με 1-0, ενώ ο Ολυμπιακός νίκησε το Πανιώνιο με 1-0 με τους νεοσμυρνιώτες να έχουν δικαιολογημένα παράπονα από την τραγική διαιτησία του Σπυρόπουλου

Αναβολή
Αναβλήθηκε ο αγώνας ΑΕΚ - Ηρακλής, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί την Πέμπτη(20:00) στο γήπεδο «Γ. Παθιακάκης». Η αναβολή αποφασίστηκε από το διαιτητή Τσίκινη λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, που είχε καλυφθεί από χιόνι. Το ραντεβού των δύο αντιπάλων ανανεώθηκε για σήμερα στα Ανω Λιόσια, όπου... καιρού επιτρέποντος θα διεξαχθεί, την ίδια ώρα, ο αγώνας της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Vodafone.

Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί δυνατόν, η διοργανώτρια αρχή θα προσδιορίσει εκ νέου το χρόνο τέλεσης της συνάντησης.

Η δήλωση του διαιτητή Τσίκινη: "Το παιχνίδι που ήταν να γίνει στις 20:00 αναβάλεται για αύριο την ίδια ώρα λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου. Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του, καθώς υπήρχε πολύ χιόνι, δεν υπήρχαν γραμμές, η περιφέρεια της μπάλας μεγάλωνε, οπότε, βάση του άρθρου 10, το παιχνίδι αναβάλεται για αύριο στις οκτώ".

Οι συνθέσεις που δήλωσαν οι δύο ομάδες είναι οι εξής:

ΑΕΚ: Χιώτης, Αμπονσά, Κρέικ, Μόρας, Καψής, Λάκης, Ζαγοράκης, Κατσουράνης, Πετκόφ, Οκκάς, Λυμπερόπουλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Αμπάρης, Χολφάιν, Ξενίδης, Κατσιαμπής, Ιωάννου, Νεμπεγλέρας, Κιάσσος, Σελάντερ, Πουρσανίδης, Μουράτι, Μαχλάς.



Στα παιχνίδια της Τετάρτης, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας του Πατραϊκού με 1-0 , ενώ ο Ολυμπιακός νίκησε το Πανιώνιο με 1-0 με τους νεοσμυρνιώτες να έχουν δικαιολογημένα παράπονα από την τραγική διαιτησία του Σπυρόπουλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK