Αναβρασμός στην Γερμανία με τον Νάγκελσμαν: Σύγκρουση Μπάγερν - Ομοσπονδίας στον ορίζοντα

Τα γερμανικά ΜΜΕ σημειώνουν πως δεν αποκλείεται να υπάρξει σύγκρουση συμφερόντων ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Ομοσπονδία της Γερμανίας.

FC Bayern Munich coach Julian Nagelsmann waits for the start of the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Bayer 04 Leverkusen at the Allianz Arena in Munich, Germany, Sept. 30, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Γερμανία ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το EURO με τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν στο τιμόνι. Ωστόσο, συμβαίνουν πολλά όσον αφορά στο μέλλον του ταλαντούχου προπονητή.

Το όνομα του Νάγκελσμαν επέστρεψε στο ρεπορτάζ της Μπάγερν Μονάχου, ενώ παράλληλα και η Μπορούσια Ντόρτμουντ φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του. Βέβαια, ο πρώην τεχνικός των Βαυαρών είναι ο εκλέκτορας της εθνικής ομάδας και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας έχουν κι αυτοί τα σχέδιά τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα μάλιστα η DFB σκέφτεται να διαπραγματευτεί με τον Νάγκελσμαν για νέο συμβόλαιο. Οι αρμόδιοι επεξεργάζονται την περίπτωση να κάτσουν και να πείσουν τον 36χρονο να επεκτείνει τη συμφωνία μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026.

Πάντως βάσει όσων αναφέρονται στο σχετικό άρθρο στην ομοσπονδία δεν έχουν καταλήξει εάν στο συμβόλαιο που θα προσφερθεί στον Νάγκελσμαν θα υπάρξει ρήτρα άμεσης αποδέσμευσης σε περίπτωση αποτυχίας της Γερμανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση οι Γερμανοί θέλουν να έχουν καθαρή εικόνα πάνω στο θέμα εντός του Απριλίου. Άλλωστε και ο Νάγκελσμαν έχει πει πως επιθυμία του είναι να έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του πριν από το πρώτο σφύριγμα ση μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK