Αναχώρησε για τη Ρώμη ο Σισέ
Στην πρωϊνή πτήση με προορισμό την Ρώμη επιβιβάστηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ προκειμένου να βρεθεί στην αιώνια πόλη, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τη Λάτσιο.
Ο Σισέ εμφανίστηκε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στις 08:05 και αμέσως κατευθύνθηκε προς τα γκισέ προκειμένου να κάνει check in. O πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να πει τίποτα στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν εκεί.
Η παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ στο αεροδρόμιο τράβηξε για μία ακόμη φορά όλα τα βλέμματα. Μόλις ο Γάλλος σταρ έγινε αντιληπτός δεκάδες ήταν τα κινητά που ενεργοποιήθηκαν για να τον τραβήξουν μία φωτογραφία ή ένα video.
Στον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να τονίζουν ότι η μετακίνηση του Σισέ προς τον ιταλικό σύλλογο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες να διευθετηθούν. Μέσα σε αυτές τις εκκρεμότητες είναι και οι εγγυητικές τραπέζης για τις τρεις δόσεις των χρημάτων που θα εισπράξει ο Παναθηναϊκός (συνολικά 5,8 εκατομμύρια ευρώ).