Βασιλόπουλος: "Θέλουμε γήπεδο". Ανδριόπουλος: "Δεν θα μας σταματήσει οτιδήποτε" (VIDEOS)

Βήματα προόδου έγιναν στη συνάντηση της Δευτέρας μεταξύ του Δήμου και των εκπροσώπων της ΑΕΚ για την ανέγερση του νέου γηπέδου μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το ΣτΕ.

Βασιλόπουλος: "Θέλουμε γήπεδο". Ανδριόπουλος: "Δεν θα μας σταματήσει οτιδήποτε" (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Φεύγοντας ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος μίλησε για τα όσα ειπώθηκαν κεκλεισμένων των θυρών: " Έγινε μια αναλυτική ενημέρωση για όλα τα τεχνικά ζητήματα, για την υπογειοποίηση. Υπήρξαν ερωτήσεις από την επιστημονική ομάδα του Δήμου. Θα αξιολογηθούν όλα τα δεδομένα που πήραμε και στη συνέχεια θα τα επικοινωνήσουμε και πάλι με την ΑΕΚ. Υπάρχει θετική διάθεση. Εμείς από την αρχή έχουμε πει ότι θέλουμε να γίνει το γήπεδο. Έχουμε κάποιες επισημάνσεις, τις οποίες είχαμε και προεκλογικά και αυτές συζητήσαμε".

Από την πλευρά του ο Βασίλης Ανδριόπουλος, πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, χαρακτήρισε εποικοδομητική την κουβέντα. Υποστήριξε μεταξύ άλλων: " Έγινε η πρώτη εποικοδομητική συνάντηση. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Αναλύσαμε και εξηγήσαμε όλα όσα μας ζήτησαν και κατά τη δήλωση του δημάρχου διαπιστώσαμε μια αλλαγή προς το θετικό. Δεν θα πω ότι τελειώσαμε. Θα περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ, αλλά αν η απόφαση είναι αυτή που περιμένουμε, δεν θα μας σταματήσει οτιδήποτε".

"Μιλάμε για την Αγιά Σοφιά"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης ήταν ο πιο αισιόδοξος από όλους: " Μετά από αυτή τη συνάντηση που έγινε έστω και αργά, πιστεύουμε ότι το γήπεδο της ΑΕΚ θα χτιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Και ο κόσμος της Νέας Φιλαδέλφειας και ο Δήμος και η μεριά της ΑΕΚ και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Εγινε μία επαγγελματική και εμπεριστατωμένη συζήτηση. Λύθηκαν από πλευράς της ΑΕΚ τα ερωτήματα που είχαν οι άνθρωποι του Δήμου.

Αυτό που αρχικά είχε γραφτεί ότι θα μας πρότειναν ένα άλλο σχέδιο, δεν υφίσταται. Ήρθαν άνθρωποι από την Αγγλία και από άλλο μέρος και πιστεύουμε ακράδαντα η μεριά της ΑΕΚ ότι το επιτελείο που έχει σχεδιάσει το μεγαλείο που λέγεται έργο και γήπεδο της ΑΕΚ, τους έλυσε όλα τα ερωτήματα.

Μιλάμε για την Αγιά Σοφιά. Γίνανε κάποιες ερωτήσεις και κάποιες παρεμβάσεις και καλυτέρευση από πλευράς των ανθρώπων που βρέθηκαν στη συνάντηση και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά από εδώ και ύστερα, με ηρεμία και σύμπνοια. Όλα θα γίνουν με ηρεμία και σύμπνοια. Αυτό αποφασίσαμε. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες τώρα. Πιστεύω ότι αποφασίσαμε για όλα τα βασικά ερωτήματα".

24MEDIA NETWORK