Ανέγγιχτο παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι του Ρονάλντο στην Γιουνάιτεντ

Το μεταγραφικό παράθυρο έκλεισε και η σκιά του Ρονάλντο κατά κάποιο τρόπο έμεινε να πλανάται πάνω από το Όλντ Τράφορντ.

Manchester United's Cristiano Ronaldo during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at King Power stadium in Leicester, England, Thursday, Sept. 1, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο (AP PHOTO/RUI VIEIRA)

Μεταγραφές τέλος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την τελευταία μέρα να κάνει δικό της με δανεισμό τον Σαμπίτσερ της Μπάγερν Μονάχου ώστε να καλύψει το κενό του Κρίστιαν Έρικσεν ο οποίος θα απουσιάσει για αρκετούς μήνες μετά από τραυματισμό.

Ο Αυστριακός μέσος κατά τη μεταγραφή του στους Κόκκινους Διαβόλους επέλεξε να φορέσει το 15. Πρόκειται για ένα νούμερο που έχει συνδεθεί με τον εμβληματικό Σέρβο στόπερ, Νεμάνια Βίντιτς που μαζί με τον Φέρντιναντ είχαν συνθέσει εξαιρετικό δίδυμο στα μετόπισθεν.

Με την επιλογή που έκανε ο Σαμπίτσερ η Mirror ανέδειξε το εξής θέμα: Πως το 7 του Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει φορεθεί στο παρελθόν κι από τους Μπεστ, Καντονά, Μπέκαμ παρέμεινε ανέγγιχτο. Μένει να δούμε, λοιπόν, ποιος από τους υπάρχοντες ή κάποια μεταγραφή του καλοκαιριού θα σηκώσει το βάρος.

Διαβάστε περισσότερα

Μπάγερν: Αυτός ο παίκτης θα κρίνει την αγορά του Κανσέλο

Γαλλία: Ο Βαράν έκανε "δώρο" στον Εμπαπέ με την αποχώρησή του

Μπάγερν: Το μυστικό της ρήτρας του Ζοάο Κανσέλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK