ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανελκά: “Η Μάνστεστερ Γ. δεν είναι δυνατή όπως πέρυσι”

Η απώλεια των Κριστιάνο Ρονάλντο και Κάρλος Τέβες αποτελεί, σύμφωνα με τον Νικολά Ανελκά, βαρόμετρο για τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο στράικερ της Τσέλσι θεωρεί ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας έχασαν σημαντική από τη δύναμή τους και δεν κρύβει την αισιοδοξία του για την ομάδα του.

Ανελκά: “Η Μάνστεστερ Γ. δεν είναι δυνατή όπως πέρυσι”
“Δεν πιστεύω ότι η Γιουνάιτεντ θα είναι δυνατή όπως την περσινή χρονιά γιατί έχασε δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Κάρλος Τέβες”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος αναφέρθηκε και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος τη νέα χρονιά:

“Θα γίνει σκληρή μάχη. Μπορεί φέτος να έχουμε καλύτερη τύχη γιατί έχουμε ένα δυνατό σύνολο. Γενικά όλες οι ομάδες παρουσιάζονται ενισχυμένες. Ακόμα και η Μάντσεστερ Σίτι πήρε κάποιους καλούς ποδοσφαιριστές”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK