Ανεπανάληπτη “κωλοτούμπα” από Χοακίν
Άλλος το πρωί, άλλος το μεσημέρι ο Χοακίν. Ο μέσος της Βαλένθια, ο οποίος είχε δηλώσει πως στην εθνική Ισπανίας επικρατεί χάος έσπευσε να διορθώσει τα λεγόμενα του, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε είπε κάτι κακό για τους "φούριος ρόχας" και τον Λουίς Αραγονές.

Άλλος το πρωί, άλλος το μεσημέρι ο Χοακίν. Ο μέσος της Βαλένθια, ο οποίος είχε δηλώσει πως στην εθνική Ισπανίας
επικρατεί χάος έσπευσε να διορθώσει τα λεγόμενα του, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε είπε κάτι κακό για τους “φούριος ρόχας” και τον Λουίς Αραγονές.
επικρατεί χάος έσπευσε να διορθώσει τα λεγόμενα του, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε είπε κάτι κακό για τους “φούριος ρόχας” και τον Λουίς Αραγονές.
” Ο Τύπος διαστρέβλωσε τα λόγια μου. Το μόνο που είπα ήταν πως αυτές τις στιγμές δεν είναι πολύ καλές για την εθνική μετά και την ήττα από την Βόρειο Ιρλανδία, γιατί τα αποτελέσματα δεν βοηθάνε. Δεν ήταν πρόθεση μου να επιτεθώ στον Λουίς Αραγονιές. Δεν είπα αυτά τα λόγια”, τόνισε ο διεθνής άσος, που έκανε προσπάθεια να αντιστρέψει το κακό κλίμα προς το πρόσωπο του.