Ανεπανάληπτο μεταγραφικό φιάσκο η Μπαρτσελόνα, έχασε παίκτη από την Τότεναμ

Άπαντες στην Μπαρτσελόνα ήταν σίγουροι για την απόκτηση του 18χρονου wonderkid από την Σουηδία ωστόσο ο ποδοσφαιριστής κατέληξε στην Τότεναμ.

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Εκπληκτική, μεταμεσονύχτια ιστορία, μεταγραφικής "απαγωγής" ποδοσφαιριστή από την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί τον είχαν σίγουρο, περίμεναν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ωστόσο τελευταία στιγμή η πλευρά του 18χρονου, Λούκας Μπέργκβαλ ενημέρωσε τους Μπλαουγκράνα πως... πάει Τότεναμ.

Κεραυνός για την Μπαρτσελόνα, επιτυχία για τα Σπιρούνια που ήθελαν τον Σουηδό χαφ διακαώς. Μάλιστα, οι Άγγλοι πλήρωσαν την Τζουργκάρντεν 10.000.000 ευρώ συν κάποια μπόνους για να ολοκληρώσουν το deal. Βέβαια, η Τότεναμ δεν έκανε τη δουλειά μόνο με τα χρήματά της.

Σημαντικό ρόλο για να πειστεί ο Μπέργκβαλ να ξυπνήσει από το όνειρο της Μπαρτσελόνα έπαιξε ο Κουλουσέφσκι. Ο συμπατριώτης του 18χρονου χαφ δούλεψε για τον Άγγελο Ποστέκογλου πετυχαίνοντας να μεταπειστεί ο ποδοσφαιριστής και ν' αλλάξει την αρχική του απόφαση.

Για την ιστορία ο Λούκας Μπέργκβαλ (γεννημένος το 2006) έγινε 18 στις 02/02/2024, οπότε υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο και από τον Ιούλιο θα ενταχθεί στην Τότεναμ για να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Ποστέκογλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK