Ανεβαίνει ο "πυρετός" στο Copa America

Βραζιλία - Βενεζουέλα και Αργεντινή - Παραγουάη με πολλά ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Brazil's Phlippe Coutinho, center, celebrates scoring his side's opening goal during a Copa America Group A soccer match against Bolivia at the Morumbi stadium in Sao Paulo, Brazil, Friday, June 14, 2019. (AP Photo/Andre Penner)

Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων ολοκληρώθηκε και πήραμε μια πρώτη γεύση από τις 12 ομάδες που συμμετέχουν στο Copa America. Η δράση συνεχίζεται και ο «πυρετός» ανεβαίνει με τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλούς δυνατούς αγώνες. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν το ματς της Βραζιλίας με τη Βενεζουέλα και η αναμέτρηση της Αργεντινής με την Παραγουάη.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ, ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΝΕΡ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Copa America.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν, μεταξύ άλλων, να ποντάρουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ και οποιοδήποτε γκολ, το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, τον αριθμό των κόρνερ των δύο ομάδων και του αγώνα, το λεπτό του πρώτου γκολ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τα κόρνερ τριπλής επιλογής, τη διαφορά νίκης, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με Over/Under 2,5 ή 3,5 γκολ και Goal/No Goal.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Άλλη μία μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού, το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ξεκινάει την Παρασκευή. Η πρεμιέρα γίνεται στο Κάιρο, με το παιχνίδι Αίγυπτος-Ζιμπάμπουε.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν από τώρα στον νικητή της διοργάνωσης, τον πρώτο σκόρερ και τους νικητές των έξι ομίλων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK