Ανεβάζει στροφές ο Νικολαΐδης

Η μεγάλη επιτυχία της Δόξας την προηγούμενη αγωνιστική στην Πτολεμαϊδα, έχει ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών στα ύψη.

Ανεβάζει στροφές ο Νικολαΐδης

Η μεγάλη επιτυχία της Δόξας την προηγούμενη αγωνιστική στην Πτολεμαϊδα, έχει ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών στα ύψη, ενόψει και του αγώνα με το Πολύκαστρο.Σε αυτό το παιχνίδι η ομαδα της Δράμας θέλει να πετύχει την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για να ευχαριστήσει το κοινό της το οποίο πολλές φορές έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο της Δράμας.

Ο Γιάννης Τσεβρετζής γνωρίζει οτι η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι πολύ δύσκολη, αλλά ξέρει επειδή είναι εντός έδρας, η τύχη του αγώνα θα κρίνεται από τους δικούς του ποδοσφαιριστές. Στην διάθεση του τεχνικού των «μαυραετών» θα βρίσκεται και ο Θεοφύλακτος Νικολαϊδης, ο οποίος πλέον συμμετέχει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Επίσης επιστρέφει και ο Πολ Ατάντου, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Αντίθετα οι Κοσμάς Χάβος και ο Γιώργος Μητσιόπουλος θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις εξέδρες, ο πρώτος λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος λόγω τιμωρίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK