Άνευ Σταυρακάκη με Λάρισα

Άνευ Σταυρακάκη με Λάρισα
Αν και ο Κώστας Σταυρακάκης εδώ και μερικές ημέρες επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, λόγω του πρόσφατουσοβαρού τραυματισμού του βρίσκεται ακόμη αρκετά πίσω από φυσική κατάσταση.

Γνωρίζοντας πως δεν ακόμη δεν έχει προσεγγίσει το επίπεδο ετοιμότητας που επιθυμεί, ο έμπειρος δεξιός αμυντικός ζήτησε από τον Βαγγέλη Βλάχο να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς της Κυριακής με τη Λάρισα. Ο τεχνικός του ΟΦΗ ικανοποιώντας το αίτημα του ποδοσφαιριστή δεν τον πίεσε περαιτέρω θέλοντας άλλωστε να έχει στη διάθεσή του μόνο παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πλήρως στο σύνολο.

Αντίθετα, έτοιμος αναμένεται να είναι ο Μοράις Ντάβιντσον. Ο Βραζιλιάνος μέσος ταλαιπωρείται από ίωση και και ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα σε χαλαρούς ρυθμούς. Μέχρι πάντως την Κυριακή, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιατρικού επιτελείου των Κρητικών, θα έχει ξεπεράσει κάθε πρόβλημα.

Στα της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου της Πέμπτης, ο Βαγγέλης Βλάχος αναλώθηκε περισσότερο στους παίκτες του παρά στο προσεχές παιχνίδι με τους Θεσσαλούς. " Ο ΟΦΗ είναι ένας γίγαντας που κοιμάται. Στην ομάδα μας υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες που δεν έχουν δείξει στους αγώνες που έχουμε δώσει τις πραγματικές δυνατότητες τους. Παράδειγμα θα φέρω την περίπτωση του Μηνά Πίτσου. Με την πολύ καλή απόδοση που είχε δικαίωσε την απόφαση μου, κυρίως όμως δικαίωσε τον εαυτό του. Εχουν υποχρέωση όλοι οι παίκτες να δικαιώσουν τους εαυτούς τους και την ομάδα μας. Το νοιώθω ότι ήλθε η ώρα για την πρώτη μας νίκη. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε την Κυριακή ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK