ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγγλική ομάδα θέλει αντίπαλο ο Γκουαρντιόλα

Οι τέσσερις από τις οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στην προημιτελική φάση του Champions League είναι αγγλικές οπότε οι πιθανότητες να κληρωθεί η Μπαρτσελόνα με μία από αυτές είναι αυξημένες και έτσι θα γίνει πράξη η επιθυμία του Πέπε Γκουαρντιόλα.

Αγγλική ομάδα θέλει αντίπαλο ο Γκουαρντιόλα

“Εάν θέλεις να κατακτήσεις το Champions League πρέπει να αντιμετωπίσεις τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Θα ήταν πολύ ωραίο να γευτούμε μία επιτυχία κόντρα σε μία από τις αγγλικές ομάδες. Εάν τεθούμε αντιμέτωποι με μία από αυτές, σίγουρα θα γίνουν δύο πολύ καλοί αγώνες” , δήλωσε ο τεχνικός των Καταλανών λίγα λεπτά μετά τη θριαμβευτική νίκη-πρόκριση επί της Λιόν στο Καμπ Νου.

Πέρυσι η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο βάθος του μυαλού των παικτών της πιθανότατα, υπάρχει η εκδίκηση: “Οποιος κι αν είναι ο αντίπαλός μας θα τον μελετήσουμε σε βάθος και θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τις αδυναμίες του. Με όποια ομάδα κι αν κληρωθούμε είναι ευπρόσδεκτη”, πρόσθεσε ο Γκουαρντιόλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK