Ανησυχία με Στολτίδη
Μετά από δύο ημέρες ρεπό λόγω των Χριστουγέννων, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις, ωστόσο δεν έλειψαν τα προβλήματα. Ο Ακης Στολτίδης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση με τρέξιμο και την Πέμπτη (27/12) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.
Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις, ωστόσο δεν έλειψαν τα προβλήματα. Ο
Ακης Στολτίδης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση με τρέξιμο και την Πέμπτη (27/12) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.
Η ανησυχία είναι διάχυτη στο “στρατόπεδο” των “ερυθρολεύκων”, αφού ο 32χρονος αμυντικός μέσος έχασε το παιχνίδι με τη Λάρισα και εάν αποδειχθεί ότι ταλαιπωρείται από σοβαρό πρόβλημα τότε τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα για τα πλάνα του Τάκη Λεμονή.
Από εκεί και πέρα, ο Τάσος Πάντος και ο Λευτέρης Ματσούκας προπονήθηκαν κανονικά, ο Κριστιάν Λεντέσμα και ο Χρήστος Πατσατζόγλου έκαναν θεραπεία και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ακολουθεί πιο χαλαρό πρόγραμμα για λόγους ξεκούρασης και έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.
Πρόβλημα προέκυψε και με τον Ντιντιέ Ντομί, ο οποίος ολοκλήρωσε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά αισθάνθηκε κάποιες μικροενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο. Τέλος, ο Μάρκο Νε έχει πάρει άδεια και απουσίασε από την προπόνηση.
Οσον αφορά το μεταγραφικό “μέτωπο”, το θέμα του Φερνάντο Μπελούτσι αναμένεται να έχει οριστικές και θετικές εξελίξεις τις πρώτες μέρες του νέου έτους, όταν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή στη χώρα μας.