Ανησυχία για ανανεώσεις και μεταγραφές στην Λίβερπουλ

Μετά τον Ραχίμ Στέρλινγκ και ο Τζόρνταν Χέρντεσον δείχνει να... κλωτσάει όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ σε περίπτωση που η Λίβερπουλ δεν καταφέρει να βγει στο Champions League θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ανησυχία για ανανεώσεις και μεταγραφές στην Λίβερπουλ

Οι δύο σερί ήττες από Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ άφησαν αρκετά πίσω την Λίβερπουλ όσον αφορά το κυνήγι της 4ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Αυτό φυσικά έχει επηρεάσει αρνητικά τους ποδοσφαιριστές των "reds" που δείχνουν να... κλωτσάνε στο θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων τους.

Μετά τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος φέρεται να είναι αρνητικός ακόμη και σε πρόταση 245.000 ευρώ την εβδομάδα, το ίδιο ισχύει και για τον υπαρχηγό της Λίβερπουλ και "διάδοχο" του Στίβεν Τζέραρντ, Τζόρνταν Χέντερσον.

Ανησυχία για ανανεώσεις και μεταγραφές στην Λίβερπουλ

Ο μέσος των "κόκκινων" έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016, εισπράττοντας περίπου 110.000 ευρώ την εβδομάδα. Ωστόσο όπως δήλωσε: "Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο. Έτσι αν δεν παίξεις στο Champions League, τα πράγματα είναι δύσκολα για σένα". Αν κρίνουμε λοιπόν από τα λεγόμενά του, περιμένει να δει αν η ομάδα του θα καταφέρει να βγει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και να... πράξει αναλόγως.

Την ίδια τοποθέτηση έκανε και ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς: "Η Λίβερπουλ είναι ένας σύλλογος φαινόμενο που οι παίκτες θέλουν να αγωνιστούν, αλλά ασφαλώς θέλουν επίσης να παίξουν και στο κορυφαίο επίπεδο κι αν δεν είσαι στο Champions League, αυτό δυσκολεύει τα πράγματα".

Ανησυχία για ανανεώσεις και μεταγραφές στην Λίβερπουλ

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2014 με την Λίβερπουλ να έχει εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League, η ομάδα του Ρότζερς δαπάνησε πάνω από 150.000.000 σε μεταγραφές, φέροντας παίκτες όπως ο Μπαλοτέλι, ο Λαλάνα και ο Τσαν.

Όμως φέτος αναμένεται μια διαφορετική χρονιά εφόσον η Λίβερπουλ δεν καταφέρει να προλάβει τις προνομιούχες θέσεις: "Έχουμε νέους παίκτες που εξελίσσονται συνεχώς, αποκτούν εμπειρία και πιστεύω πως θα υπάρξει πάλι η περίοδος που θα προκριθούμε ξανά", το σχόλιο του Ρότζερς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK