Άνοδος τριών θέσεων για την Εθνική, επιστροφή στη δεκάδα για Ισπανία

Στην 24η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης της FIFA ανέβηκε η Εθνική Ελλάδας, ενώ στη δεκάδα επέστρεψε η εθνική Ισπανίας, ύστερα από μόλις ένα μήνα. Άνοδος δύο θέσεων για την αντίπαλό μας στα προκριματικά του Euro 2016, Ρουμανία, η οποία φιγουράρει στην 12η θέση.

Άνοδος τριών θέσεων για την Εθνική, επιστροφή στη δεκάδα για Ισπανία
INTIME SPORTS

Άνοδος τριών θέσεων για την Εθνική, η οποία ανέβηκε στην 24η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης μετά την ισοπαλία στην Ουγγαρία. Αμετάβλητη η πρώτη δυάδα, με την Γερμανία να παραμένει 1η και την Αργεντινή 2η, ενώ το Βέλγιο προσπέρασε την Κολομβία και βρίσκεται πλέον στην 3η θέση.

Επιστροφή στη δεκάδα για την εθνική Ισπανίας, ενώ η Γαλλία υποχώρησε στην 11η από την 8η θέση, λόγω των φιλικών αναμετρήσεων που δίνει ως διοργανώτρια του Euro 2016. Εκτός δεκάδας έμεινε και η Ιταλία (13η), ενώ η Αγγλία ανέβηκε τρεις θέσεις (14η).

Όσον αφορά τις αντιπάλους μας στην προκριματική φάση του Euro, η Ρουμανία βρίσκεται στη 12η θέση (+2), η Βόρεια Ιρλανδία στην 42η (+1), η Ουγγαρία 43η (+3), η Φινλανδία παρέμεινε την 78η θέση, ενώ τα Νησιά Φαροέ ανέβηκαν 102α (+3).

News 24/7

24MEDIA NETWORK