"Ανοιχτός" ο Κρκιτς για Ελλάδα και ΑΕΚ!

Θα μπορούσε ένας παίκτης του επιπέδου και του κασέ του Μπόγιαν να αγωνιστεί για λογαριασμό της Πρωταθλήτριας Ελλάδας; Υπάρχουν επαφές και τι ρόλο παίζει ο Ματιάσεβιτς; Το Contra.gr έψαξε σε Αγγλία, Ισπανία, Σερβία και έχει τις απαντήσεις...

Stoke's Bojan Krkic during the English Premier League soccer match between Stoke City and Arsenal at the Britannia Stadium, in Stoke on Trent, England, Saturday, Dec. 6, 2014. (AP Photo/Rui Vieira)
Stoke's Bojan Krkic during the English Premier League soccer match between Stoke City and Arsenal at the Britannia Stadium, in Stoke on Trent, England, Saturday, Dec. 6, 2014. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Τις 163 συμμετοχές, τα 41 γκολ και τις 17 ασίστ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα τα λες και μικρό κατόρθωμα. Εντάξει, ο Μπόγιαν μπορεί να μην έγινε ο "νέος Μέσι", όπως πλασαρίστηκε όταν έβγαινε από την διάσημη Μασία, ωστόσο συντηρεί την αξία του, συνεχίζοντας να έχει καλό όνομα στην Ευρώπη. Διαβάστε για τον... γνωστό του στην ΑΕΚ και το ενδεχόμενο να φορέσει τα "κιτρινόμαυρα".

Η ΑΕΚ αρνείται πως έχει επίσημες επαφές με τον Μπόγιαν Κρκιτς αλλά το θέμα συνεχίζουν να συντηρούν τα ΜΜΕ της Αγγλίας, ειδικότερα αυτά που είναι κοντά στο ρεπορτάζ της Στόουκ.

Το Contra.gr επιχείρησε να ψάξει αν ο... καπνός στο θέμα του 27χρονου επιθετικού με την Πρωταθλήτρια Ελλάδας κρύβει φωτιά από πίσω, κι αν αυτός θα είναι ο παίκτης... αεροδρομίου που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες πως ετοιμάζεται να φέρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Δημιουργήσαμε, λοιπόν, τρεις άξονες στην υπόθεση: Αγγλία, Ισπανία και Σερβία ώστε να συγκεντρώσουμε όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται για το πρότζεκτ Κρκιτς στην ΑΕΚ. Πλησιάσαμε ανθρώπους στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή οι οποίοι κάτι καλό είχαν να πουν για το ελληνικό κλαμπ.

Ο ΜΑΤΙΑΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Κοντινοί άνθρωποι του Μπόγιαν ξέρουν προσωπικά τον νέο αθλητικό Διευθυντή της ΑΕΚ, Βλαντιμίρ Ματσιάσεβιτς. Μέχρι εκεί όμως, διότι ισχυρίζονται ότι προσφορά από την πρωταθλήτρια δεν ήρθε στα χέρια τους ούτε από εκείνον ούτε από κάποιον ατζέντη.

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Μπόγιαν, απο την στιγμή που ο Κάρλες Πουγιόλ ...ξέκοψε με το μανατζεριλίκι, δεν έχει επίσημο εκπρόσωπο. Δέχεται προτάσεις και συνεργάζεται με όποιον ατζέντη του φέρει την προσφορά στο τραπέζι από οποιοδήποτε κλαμπ.

Η... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Όλα καλά μέχρι εδώ, πάμε τώρα και στο παρασύνθημα. Η Ένωση ή και άλλη ελληνική ομάδα μπορεί να θέλουν τον Μπόγιαν, ο Ισπανός όμως με σέρβικη καταγωγή θα ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο στα μέρη μας;

Για την ΑΕΚ που ρωτήσαμε, η απάντηση ξεκάθαρη: " Είμαστε ανοιχτοί, η ΑΕΚ είναι γνωστό καλό κλαμπ... "

Ο Μπόγιαν από την Στόουκ έχει φύγει δύο διαδοχικές φορές για να παίξει σε Γερμανία και Ισπανία. Γενικώς... ψάχνεται ώστε να βρει μία ομάδα που θα νιώθει άνετα και θα πρωταγωνιστεί.

Η αγορά του από την αγγλική ομάδα δεν απαιτεί παράλογα ποσά, όμως επειδή δύσκολα κάποιος θα τα... σπρώξει και λόγω του συμβολαίου του που εκπνέει το 2020 οι περισσότεροι που ενδιαφέρονται για εκείνον κοιτούν τον δανεισμό σε πρώτη φάση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK